Socialistii anunţă un protest de amploare la Chişinău. Când va avea loc manifestaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Socialiştilor pregăteşte pentru data de 18 noiembrie o acţiune de protest de amploarea la Chişinău, la care aşteaptă participarea a zeci de mii de cetăţeni. Protestul este anunţat faţă de cei nouă ani de guvernare proeuropeană. În cardul manifestaţiei va fi prezentat programul politic al partidului şi acţiunile care vor fi întreprinse până pe 24 februarie, când vor avea loc alegerile parlamentare, transmite IPN.

Ion Ceban, secretar pentru ideologie al PSRM, într-o conferinţă de presă a comunicat că formaţiunea a organizat până în prezent mitinguri de protest în ţară, la care au fost prezentaţi candidaţii la funcţia de deputat pentru alegerile parlamentare.

Secretarul executiv al Partidului Socialiştilor, Vlad Batrîncea, a precizat că au fost aleşi 38 de candidaţi, însă discuţiile rămân deschise până la încheierea campaniei electorale. Candidaţii, pentru toate circumscripţiile din ţară, urmează să fie înaintaţi oficial de către Consiliul republicat al formaţiunii. Deputatul a mai spus că PSRM se declară cea mai importantă forţă de opoziţie şi unica alternativă pentru actuala guvernare.

Membrii PSRM au mai spus că tot mai des reprezentanţii Partidului Democrat sau a formaţiunilor-satelit atentează la imaginea instituţiei prezidenţiale. Partidul Socialiştilor este gata să reacţioneze la primul apel, să iasă în stradă pentru a o apăra.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite