Programul lui Dodon: denunţarea Acordului de Asociere cu UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon
Igor Dodon

Partidul Socialiştilor din Moldova şi-a prezentat programul şi lista electorală pentru scrutinul din această toamnă. Primii pe listă vor fi liderul PSRM, Igor Dodon, urmat de Zinaida Greceanii. La congresul socialiştilor a fost invitat să participe şi deputatul Dumei de Stat a Rusiei, liderul partidului „Spravedlivaya Rossia”, Serghei Mironov, transmite IPN.

În discursul său, Igor Dodon a făcut apel către toate partidele de stânga să se unească pentru denunţarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană şi aderarea la Uniunea Vamală. Principalul slogan al formaţiunii în campania electorală pentru alegerile din 30 noiembrie, va fi „Moldova are nevoie de altceva”. Totodată, Igor Dodon a anunţat că în viitoarea campanie electorală PSRM va merge cu membri noi care au aderat recent. Aceştia sunt ex-ambasadorul Republicii Moldova în Federaţia Rusă, Andrei Neguţă, ex-membru fondator al Partidului Comuniştilor, Vladimir Ţurcan, preşedinte al Partidului „Moldova Unită”, ex-deputat pe lista PCRM. De asemenea, recent la PSRM a aderat analistul Bogdan Ţîrdea, dar şi un grup de deputaţi din UTA Găgăuzia. În acest context, liderul socialiştilor a declarat că la PSRM vor mai adera şi alte persoane cunoscute din Moldova.

„Sunt convins că PSRM în scurt timp va deveni cel mai puternic partid pe segmentul de stânga. În Moldova apare o nouă stea în politică, este vorba de PSRM”, a declarat Igor Dodon. Ion Ceban, membru al Comitetului Executiv Politic, a prezentat platforma electorală a formaţiunii care anunţă 5 scopuri ale PSRM în alegeri: aderarea Moldovei la Uniunea Vamală; o guvernare fără oligarhi; o economie dezvoltată; un stat social şi o Moldovă puternică.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite