Octavian Ţâcu este aşteptat mâine la Centrul Naţional Anticorupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului a fost citat de Centru Naţional Anticorupţie pentru ziua de mâine, referitor la acuzaţiile invocate în adresa actualului ministru Octavian Bodişteanu.

„CNA s-a autosesizat la acest subiect. Toate declaraţiile vor fi examinate şi vor fi intentate acţiuni după caz”,  a declarat serviciul de presă al instituţiei. Cei de la Centru ne-au spus că până în prezent nu fost sesizaţi la acest subiect.

Şi Procuratura generală s-a autosesizat. „Procuratura a luat în cercetare cazul dat, după care, în cazul că va fi necesar, va intenta acţiuni conform legislaţiei”, ne-a declarat serviciul de presă al PG.
 

Actualul ministru al Tineretului şi Sportului Octavian Bodişteanu ar fi comis grave încălcări în perioada când era viceministru al instituţiei. Cel puţin asta susţine predecesorul său Octavian Ţâcu.

Octavian Bodişteanu neagă acuzaţiile invocate de Octavian Ţâcu şi este hotărât să-l dea în judecată."Sunt aberaţii totale, prostii. Regret că dânsul nu a găsit nici măcar cinci minute ca să discute cu mine. Nu înâeleg de ce a tot evitat discuţiile. Este evident că este o comandă politică foarte bine orchestrată, rămâne de văzut din partea cui”, a declarat Octavian Bodişteanu, solicitat de Adevărul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite