Ion Ceban, despre demiterea lui Mihai Moldovanu: Se va restabili în funcţie prin instanţa de judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PSRM la funcţia de primar de Chişinău, Ion Ceban, afirmă că şeful Direcţiei Sănătate, Mihai Moldovanu, va reveni în funcţie prin decizia instanţei e judecată, pentru că Silvia Radu nu l-ar fi demis în conformitate cu legislaţia.

„Totul este bine şi frumos, dacă nu ar fi de ochii lumii. Conform legii acest cetăţean trebuia preavizat, cu două luni înainte. Noi cerem elilberarea sa din funcţie de aproape doi ani în permanenţă, cu toate argumentele invocate. Deci se putea de prin luna ianuarie preavizat, mai ales că am decis reorganizarea direcţiei sănătate. Din informaţiile pe care le deţin preavizarea nu a fost făcută”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

El consideră că Mihai Moldovanu „lejer se restabileşte prin instanţa de judecată, iar despăgubirile le vor suporta chişinăuienii”.

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, a semnat dispoziţia de eliberare din funcţie a şefului Direcţiei sănătate, Mihai Moldovanu. Primarul şi-a motivat decizia prin starea „inacceptabilă” a situaţiei din sistemul medical din Chişinău.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite