Imnul de stat al Rusiei, intonat în beciul reşedinţei prezidenţiale a Republicii Moldova de către un deputat rus VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul rus Oleg Paholkov, venit în vizită în Republica Moldova la invitaţia lui Igor Dodon, s-a lăudat pe pagina sa de Facebook duminică, 19 noiembrie, că a intonat în beciul reşedinţei prezidenţiale de la Condriţa imnul Federaţiei Ruse alături de un cor bisericesc moldovenesc.

Parlamentarul rus a postat şi un video cu intonarea imnului de stat al Federaţiei Ruse.

„Intonăm imnul Rusiei cu corul bisericesc de bărbaţi moldoveni. Este corul preferat al preşedintelui Igor Dodon”, a menţionat Oleg Paholkov pe pagina sa de Facebook.

Aventura deputatului rus nu s-a încheiat aici. Tot în reşedinţa prezidenţială, acesta a asistat la procedura de sacrificare a unui porc. Vedeţi imagini mai jos.

De menţionat că parlamentarul rus de află din anul 2014 pe lista de sancţiuni a Ucrainei. Potrivit publicaţiei Moldnova.eu, în august 2016, Oleg Pahalkov a făcut o declaraţie controversată la adresa românilor.

Acesta a afirmat că poporul moldovenesc sărbătoreşte pe data de 23 august (Încheierea Operaţiunii Iaşi-Chişinău) nu doar eliberarea de sub ocupaţia fascistă, dar şi de români. 

„Deoarece anume românii au fost contropitori, anume ei au permis nemţilor să răpească 50 de mii de moldoveni în robie în Germania, anume ei au permis să fie omorâţi 200 de mii de moldoveni în perioada ocupaţiei şi oamenii aceştia ne spun că sunt fraţi?”, a subliniat oficialul rus.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite