Igor Dodon, despre mandatul de arest eliberat pe numele lui Usatîi: Guvernarea continuă să fabrice dosare şi să neutralizeze forţe ale opoziţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PSRM la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a comentat luni, 24 octombrie, decizia judecătorilor de a elibera un mandat de arestare pe numele lui Renato Usatîi. Socialistul califică acţiunile drept răfuială politică.

„Această guvernare continuă să acţioneze mişeleşte, să asmuţe organele de forţă asupra concurenţilor electorali, să fabrice dosare, să neutralizeze forţe ale opoziţiei. Vedem ce se întâmplă iarăşi cu Renato Usatîi, cu care guvernarea se răfuieşte în mod brutal, printr-o justiţie coruptă şi subordonată puterii. 

Noi condamnăm atacurile puterii oligarhice asupra colegului nostru de opoziţie de stânga. Înţelegem o dată în plus că e nevoie de o schimbare a puterii. Şi această schimbare se va începe în mod cardinal odată cu preluarea funcţiei de preşedinte de către opoziţia de stânga. Nu mult le-a rămas oligarhilor de la guvernare. Pe toţi hoţii de la guvernare îi aşteaptă pedeapsa pentru furtul miliardului şi pentru alte ilegalităţi. Fară oligarhi şi unionişti la guvernare, Moldova va avea viitor!”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Judecătoria sectorului Centru a emis un mandat de arestare naţional şi internaţional luni, 24 octombrie, pe numele liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi. Judecătorii au admis demersul procurorului Vitalie Busuioc care a solicitat eliberarea mandatului, pe motiv că politicianul nu s-a prezentat la audierile procurorilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite