Viceministru de Externe, despre incidentul de la Erevan: „Facem totul ca acest caz regretabil să nu prejudicieze relaţiile cu Armenia şi Azerbaidjan“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Popov susţine că Ministerul de Externe gestionează incidentul prin dialog şi corectitudine astfel încât declaraţiile pe care le-a făcut avocatului parlmamentar la Erevan să nu afecteze relaţiile dintre ţara noastră Armenia şi Azerbaidjan.

„Soţul doamnei Grigoriu m-a sunat la ora 4.00. Imediat am sunat la hotel. Ulterior l-am contactat şi pe viceministrul de Externe al Armeniei. După ce m-am informat am constat că autorităţile armene nu au împiedicat ieşirea Aureliei Grigoriu din ţară. Mai mult, au asigurat un regim favorabil pentru ieşirea ei din ţară chiar prin sala oaspeţilor de onoare“, susţine oficialul.

„Facem totul ca acest caz regretabil să nu prejudicieze relaţiile dintre Moldova şi Armenia şi dintre Moldova şi Azerbaidjan. Este o situaţie complicată, pe care noi o gestionăm prin dialog şi corectitudine astfel încât să nu prejudiciem în niciun fel relaţiile cu două state la care ţinem“, a declarat Andrei Popov pentru „Adevărul“.

Armenii din Moldova cer demiterea avocatului parlamentar care le-a numit  statul agresor

Declaraţiile unui avocat parlamentar atrag Republica Moldova într-un scandal diplomatic internaţional

Igor Corman despre declaraţiile avocatului parlamentar: „O greşeală gravă ce nu trebuia să se întâmple“

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite