Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, implicat într-un accident rutier

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, implicat într-un accident rutier

Sorin Armeanu FOTO Adevărul

Sorin Armeanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, a fost implicat într-un accident rutier produs sâmbătă seară pe DN 24, pe raza localităţii Micleşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din primele informaţii, maşina condusă de prim-procurorul Sorin Armeanu s-a tamponat cu un alt autoturism în timpul efectuării unei manevre de depăşire. Ambii conducători auto se deplasau în direcţia Iaşi - Vaslui. La un moment dat, prim-procurorul PT Vaslui s-a angajat în efectuarea unei manevre de depăşire, moment în care autoturismul care se deplasa în faţa sa a virat stânga pentru a intra pe un drum lateral.

”Iniţial, la apelul la 112 s-a anunţat că ar fi doi copii răniţi, în zonă s-a deplasat o ambulanţă însă persoanele aflate în cele două autoturisme erau în stare bună şi au refuzat transportul la spital”, a precizar dr. Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Vaslui.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, ambii conducători auto au fost testaţi cu etilotestul rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii Serviciului Rutier desfăşoară cercetarea la faţa locului pentru a stabili împrejurările exacte şi cine se face vinovat de producerea evenimentul rutier.

citeste totul despre: