Urmărire ca-n filme pentru a prinde un bărbat care a furat o maşină din Severin

Urmărire ca-n filme pentru a prinde un bărbat care a furat o maşină din Severin

Bărbatul care furase maşina a fost reţinut pe raza localităţii Malovăţ

Poliţiştii au găsit în câteva ore un autoturism furat de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin. Oamenii legii au fost nevoiţi să-l urmărească câţiva kilometri buni pe hoţ fiindcă nu a vrut să oprească la Strehaia, acolo unde a fost identificat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, 8 august a.c, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, din aceeaşi localitate, cu privire la faptul că în jurul orei 12:00, persoane necunoscute i-au sustras de pe Bulevardul Revoluţiei autoturismul ce se afla staţionat şi neasigurat cu cheile în contact.

“Având în vedere cele sesizate, prin activităţile specific desfăşurate, poliţiştii au identificat la scurt timp, autoturismul  pe raza de competenţă a Poliţiei oraşului Strehaia, unde conducătorul acestuia nu s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire. S-a procedat la urmărirea autoturismului, fiind imobilizat pe raza comunei Malovăţ”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mehedinţi.

Totodată, s-a stabilit faptul că acesta era condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani,  din Drobeta Turnu Severin, ce nu posedă permis de conducere.

Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal urmănd ca la definitivarea verificărilor să fie luate măsurile legale.

 

citeste totul despre: