Lipsa de hrană crudă şi legătura cu apariţia cancerului: „Nu se va găsi antidot împotriva acestei boli”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiştii în nutriţie susţin că există o corelaţie izbitoare între lipsa de hrană crudă şi formarea cancerului.

Absenţa crudităţilor deci şi a enizimelor influenţează negativ diviziunea celulelor, care încep să scape de sub control. Iau naştere astfel aşa-numitel celule „greşit”, a căror înmulţire şi creştere haotică generează formaţiuni care se constituie în ulcere, cancere, tumori, mioame etc., susţine medicul elveţian Ernst Gunter, în cartea „Hrana vie-o speranţă pentru fiecare”. 

„Formarea cancerului este favorizată de acţiunea unor chimicale şi otrăvuri, de exemplu pesticidele, insecticidele, îngrăşămintele chimice, conservanţii toxici, medicamentele chimice, clorul şi fluorul din apa de băut, nicotina şi multe altele. Dacă aceste otrăvuri au puterea să conserve şi să omoare microbii, ele sunt capabile să distrugă şi enzimele, sau cel puţin să le diminue proprietăţile, în caz că au pătruns în celule. Dacă numai prin lipsa enzimelor se pot naşte celule anormale, cu atât mai mult ele se pot forma dacă se infiltrează şi toxinele. În atare situaţii nu este de mirare că enzimele pot pierde total controlul asupra unora din celulele corpului, iar celulele anormale încep să se înmulţească vertiginos dând naştere la tumori canceroase”, susţine Ernst Gunter.

„Suntem convini că boala canceroasă nu este produsă de un virus special"

Există diferite tipuri de cancere. În celula în care creşte procentul de deşeuri, pentru că lipsesc enzimele vii care acţionează şi curăţă, sau unde puţinele enzime sunt anihilate şi distruse de toxine, acolo poate apărea boala şi există riscul să se poată forma celula canceroasă.

„Suntem convini că boala canceroasă nu este produsă de un virus special, de aceea putem fi sigur că nu este molipsitor, aşa cum se întâmplă în cazul tuturor virozelor. Un antidot ar otrăvi şi mai mult corpul bolnav de cancer, de aceea nu s-a găsit şi nici nu se va găsi vreunul”, a adăugat Ernst Gunter. 

După părerea lui Gunter, există un singur mijloc, enzimele, care nu pot fi produse într-o fabrică, chimic, ci numai pe cale biologică. „Populaţiile primitive nu cunosc cancerul şi alte boli de nutriţie. Este cazul tribului Hunza, care trăieşte într-o vale izolată în Himalaya. Acolo nu se ştie nimic despre fabrici şi produse alimentare, îngrăsăminte artificiale şi chimicale. Laptele, ca şi majoritatea alimentelor, era consumată în stare crudă”, a completat medicul.

Lipsa hranei crude şi sindromul Down

Autorul mai afirmă că apariţia unor unor boli prcum sindrom Down, are aceeaşi cauză ca şi ivirea cancerului, anume lipsa de hrană crudă: „Se formează celule germinative imature sau anormale”, a conchis Ernst Gunter.

În concluzie, este de dorit să se introducă şi să se stimuleze practicarea unei agriculuturi biologice, neotrăvite, pentru că la fiecare patru decese, unul se datorează cancerului. 

În România, se înregistrează anual peste 78.000 de noi cazuri de cancer, o creştere cu aproape 4.000 faţa de anul 2008, şi 55.000 de cazuri de decese din aceasta cauză.


Citeşte şi:
 

Postul, cel mai bun tratament cunoscut. Revenirea bruscă şi rapidă la alimentaţia obişnuită poate provoca moartea

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite