Sorin Udrea, alături de o întreaga armată de interlopi, a fost trimis în judecată de DIICOT

Sorin Udrea, alături de o întreaga armată de interlopi, a fost trimis în judecată de DIICOT

Sorin Udrea, liderul grupului de interlopi, a fost săltat de mascaţi de pe un teren de fotbal Foto: pressalert.ro

Membrii grupării conduse de Sorin Udrea au fost trimişi în judecată după ce procurorii DIICOT au încheiat rechizitoriul. Cu toţii sunt învinuiţi pentru numeroase infracţiuni şi riscă ani grei de puşcărie

Ştiri pe aceeaşi temă

Doarul “Udrea” va ajunge în instanţă. Procuroii DIICOT au încheiat rechizitoriul privind activităţile infracţionale ale unei grupări de interlopi, conduse de Sorin Udrea, arestat în urmă cu aproape o lună de pe terenul de fotbal de la Chişoda.
 
Liderul interlopilor este acuzat de constituire de grup infracţional organizat, complicitate la contrabandă, şantaj, operaţiuni fără drept cu dispozitive interzise, efectuarea fără drept de operaţiuni cu arme şi munitii, complicitate la tâlhărie, braconaj şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.
 
Şi ceilalţi interlopi reţinuţi de poliţişti în urma acţiunii de la Chişoda au parte de numeroase acuzaţii: Viorel Cosma şi Stelian Mocanu sunt acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat, tâlhărie şi contrabandă.

Alexandru Samoila va răspunde pentru constituire de grup infracţional organizat şi complicitate la contraband, iar Ciprian Gavrilă este învinuit de constituire de grup infracţional organizat, şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.
 
Caius Gazibara (cel care a înfipt o sabie în umărul unui rival) fost trimis în judecată, pentru pentru constituire de grup infracţional organizat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi linistii publice, tentativă de omor calificat si port fără drept a cutiţului în locurile publice.
 
Darius Gazibara este invinuit pentru constituire de grup infracţional organizat şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Alin Radu Novac este acuzat de grup infracţional organizat, Daniel Lupşe Decebal de constituire de grup infracţional organizat,  operaţiuni fără drept cu dispozitive interzise, efectuarea fără drept de operaţiuni cu arme şi muniţii şi braconaj în formă calificată.
 
Traian Lunea, Silviu Cenda, Florin Copoţ, Alin Buftea, Dumitru Secoşan, Nicolae Flucsă, Ciprian Dăscălescu şi Gelu Gyarmati sunt şi ei trimişi în judecată pentru constituire de grup infracţional organizat şi alte infracţiuni.

Citiţi şi:
 
 

Numele a doi fotbalişti celebri, în interceptările telefonice din "dosarul Udrea"
 

 
citeste totul despre: