Aproape 2.500 de candidaţi au aşteptat rezultatele examenelor de admiterea la Facultatea de Medicina din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara
Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara

Studenţii au avut de susţinut un examen la Chimie Organică şi Biologie. Miercuri seara s-au afişat rezultatele: Doar 958 tineri au fost admişi, dintre care 415 pe locuri bugetate

Tinerii care visează să devină medici au aşteptat cu sufletul rezultatele examenul la una din cele trei facultăţi ale Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara. La fel ca în anii precedenţi, după ce şi-au depus dosarele, absolvenţii de liceu au avut de susţinut şi examene de admitere: proba scrisă la Chimie Organică şi Biologie. 

La Facultatea de Medicină au fost 2.415 candidaţi, care s-au luptat pe 958 de locuri, dintre care 415 sunt bugetate. La Facultatea de Medicină Dentară există 100 de locuri, pentru care au fost 364 de înscrişi la examen, iar la Facultatea de Farmacie, din cei 280 de candidaţi doar 95 au fost admişi. 

Emoţiile s-au încheiat miercuri seara, când au fost afişate rezultatele examenelor.

Cei aproape 1.500 de candidaţi care nu au reuşit la Medicină, mai au timp până vineri să se înscrie la una dintre facultăţile din cadrul Universităţii de Vest. Ei pot opta pentru Facultatea de Chimie, Biologie şi Geografie, care au amânat înscrierile până vineri, special pentru cei respinşi la Medicină. 


Citiţi şi:

Omul care dorea să vadă războiul de aproape: părintele ”Medici fără Frontiere” a venit să povestească la Timişoara

TimişoaraPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite