Finanţele Publice din Timiş vor avea program normal sâmbătă: Funcţionarii recuperează zilele de grevă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Finanţiştii au proteste două zile în faţa instituţiei din Piaţa 700 Foto: Ştefan Both
Finanţiştii au proteste două zile în faţa instituţiei din Piaţa 700 Foto: Ştefan Both

Angajaţii de la Finanţe vor lucra în zilele de sâmbătă (27 iulie şi 3 august), pentru a recupera orele pierdute la greva spontană de la începutul săptămânii

Aşa cum au promis, funcţionarii de la Direcţia Finanţelor Publice din Timişoara, urmează să recupereze zilele de 22 şi 23 iulie, în care nu au lucrat din cauza unei greve spontane. Contribuabilii vor putea face plăţi către Finanţe şi în week-end. Direcţia Finanţelor de la Timişoara, alături de subunităţile teritoriale din judeţ (Lugoj, Jimbolia, Sânnicolaul Mare, Făget, Deta), va avea program normal cu publicul în zilele de sâmbătă, 27 iulie şi 3 august, între orele 8.30-16.30. 


„Ne cerem scuze contribuabililor pentru inconvenienţele create în zilele de 22 şi 23 iulie 2013”, a  transmis  Constantin Tudor, directorul Finanţelor Publice Timiş.


Finanţiştii au refuzat să lucreze timp de două zile ca semn de protest la iniţiativa ANAF şi Ministerul Finanţelor, care ar fi dorit să mute viitorul sediu al Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice – Regiunea Banat-Vest, în judeţul Hunedoara, la Deva.
 

În şedinţa de Guvern de ieri,în urma protestelor şi a lobby-ului politicienilor locali, s-a decis ca noul sediu regional să fie la Timişoara.

Citiţi şi:

S-a luat decizia şi în şedinţa de Guvern: Noua Direcţie Regională a Finanţelor Publice va fi Timişoara!

A doua zi de grevă spontană la Finanţele din Timiş. Funcţionarii nu vor deschide ghişeele nici astăzi


FOTO Un zvon de regionalizare a blocat Fiscul din Timiş: Liderii USL Hunedoara şi Timiş se încaieră din vorbe

UPDATE Finanţele din judeţul Timiş sunt blocate. Angajaţii nu vor să îşi reia munca nici după discuţiile de la Bucureşti
 

Bătălie pentru viitorul sediu Regional al Finanţelor: “Şi noi putem să scoatem în stradă tot judeţul Hunedoara”

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite