Târgu-Mureş:A fost redeschisă piscina TCM

Târgu-Mureş:A fost redeschisă piscina TCM

Târgu-Mureş:A fost redeschisă piscina TCM

Astăzi a fost redeschisă oficial piscina municipală „ing. Mircea Birău”. Pe lângă clasica bălăceală, mureşenii se vor putea bucura de solar, saună, cabină de aburi şi jacuzzi.


Târgumureşenii au acces, începând de azi, la piscina oraşului. Piscina TCM a fost redeschisă publicului, fapt ce atestă oficial încheierea sezonului de agrement în aer liber. Complexul funcţionează zilnic între orele 6.00 si 22.00, cu intrare numai la ore pare. Primăria, cea care din 2003 are în subordine complexul, a executat lucrări de întreţinere şi igienizare. În plus, pentru asigurarea calităţii apei la parametri optimi, a fost reparat sistemul de tratare şi recirculare a apei din bazine.

Tarife neschimbate
Vestea bună este aceea că tarifele rămân aceleaşi ca în sezonul precedent, astfel că adulţii vor plăti 8 lei la intrare, iar copiii sub 14 ani tot 6 lei ca şi până acum. Pentru elevii aflaţi sub îndrumarea profesorilor de la şcoala sportivă intrarea costă 3 lei, iar pentru pensionarii, veteranii de război şi persoanele cu handicap, intrarea la piscină costă 5,50 lei. Preţul abonamentelor diferă în funcţie de numărul de intrări, astfel că unul de 10 intrări costă 70 de lei, iar unul de 30 de intrări costă 141 de lei. „În sezonul trecut am avut peste 100.000 de vizitatori, iar pentru 2009-2010 aşteptăm un număr mult mai mare de mureşeni la piscină”, ne-a declarat Janosi Levente, administratorul piscinei „ing. Mircea Birău”.

Înot şi relaxare
Complexul oferă publicului două bazine de apă, unul pentru înot, cu dimensiunile de 25 de metri lungime şi10 metri lăţime, adâncimea apei fiind de 1,85 metri, iar celalalt pentru neînotători, cu dimensiunile de 6 metri lăţime şi 10 metri lungime, cu o adâncime a apei de 1,30 metri. În plus, pe lângă aceste bazine, complexul mai oferă servicii de fitness, saună, cabină de aburi, infrasaună(cabină de încălzire a corpului prin raze infraroşii n.r.), solariu şi jacuzzi. La saună, fitness, infrasaună şi jacuzzi, programul de funcţionare este de marţi până duminică între orele 8.00 şi 21.30.


Informaţii pe net

Piscina TCM este situată pe strada Liviu Rebreanu numărul 29/A şi este singura unitate publică din oraşul nostru care oferă o gamă largă de servicii iubitorilor de înot, amatori sau profesionişti. Detalii despre serviciile oferite şi planul tarifar, pot fi găsite pe http://www.tirgumures.ro/piscina.