VIDEO Prostituate prinse în flagrant pe DN 1 și în saloane de masaj din Prahova UPDATE

VIDEO Prostituate prinse în flagrant pe DN 1 și în saloane de masaj din Prahova UPDATE

Foto captură video Poliția Prahova

Polițiștii din Prahova au percheziționat mai multe apartamente și case din Ploiești, Câmpina și Mizil, în căutarea unor persoane suspectate de prostituție și proxenetism. Poliția a vizat și locurile din apropierea drumurilor naționale unde se practică prostituția.

Ştiri pe aceeaşi temă

ORA 19.00

În urma acțiunilor de amploare desfășurate marți de polițiștii din Prahova, 7 persoane, un proxenet și șase femei care se „vindeau" la marginea drumului sau în saloane de masaj erotic, au ajuns la audieri.

7 imobile au fost percheziționate de polițiști în Ploiești, Câmpina și Mizil.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei Municipiului Ploieşti, Poliţiei Municipiului Câmpina, Mizil  Serviciului Rutier şi luptători S.I.R.

ORA 14.10

Peste 70 de polițiști din cadrul IPJ Prahova sunt agrenați în descinderile din pretinsele saloane de masaj și în controalele de pe drumurile naționale sau cele județene, în apropierea cărora se practică prostituția.

La acţiune participă poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei Municipiului Ploieşti, Poliţiei Municipiului Câmpina, Mizil  Serviciului Rutier şi luptători S.I.R.

Sunt vizate persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de prostituţie şi proxenetism, clienţii fiind racolaţi sub paravanul unor saloane de masaj. Unele din persoanele vizate sunt suspectate că practicau prostituţia prin acostarea clienţilor direct de pe stradă sau prin intermediul telefonului.

Până acum, patru persoane au fost reținute la perchezițiile din saloanele de masaj, iar alte patru fete au fost prinse în flagrant pe DN 1, în timp ce întrețineau servicii sexuale contra cost.

ORA 13.20

Polițiștii fac descinderi în saloane de masaj erotic, despre care se bănuiește că sunt doar un paravan pentru prostituție.

Sunt vizate și locuri unde se practică cea mai veche meserie din lume după ce clienții sunt abordați direct de fete sau de către proxeneți.

Prostituată din Câmpina, prinsă în flagrant pe DN1

Vom reveni cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!


citeste totul despre: