Criminalul care a tăiat gâtul unei femei şi a ascuns cadavrul despuiat în lanul de porumb nu a fost identificat

Criminalul care a tăiat gâtul unei femei şi a ascuns cadavrul despuiat în lanul de porumb nu a fost identificat

Soţul femeii ucise a sperat ca autorul crimei să fie găsit cât mai repede. FOTO D.G. ADEVĂRUL.

La trei zile de la crima care a înfiorat o întreagă comunitate, familia Georgetei Danciu nu şi-a găsit liniştea. Anchetatorii încearcă să dea de urma cucigaşului, însă până în prezent demersurile lor nu s-au soldat cu niciun succes.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Ancheta crimei din satul hunedorean Căstău este desfăşurată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Dosarul a rămas cu autor neidentificat. Familia femeii găsite moartă la marginea lanului de porumb, după ce criminalul ar fi agresat-o sexual şi i-a smuls şi cerceii din urechi, nu şi-a găsit liniştea. Ucigaşul este încă în libertate.

Luni seara, Georgeta Danciu a ieşit pe câmp, nu departe de casa unde locuia, pentru a culege frunze pentru porci.

„Am lăsat-o să meargă pentru că mi-a spus că se va întoarce într-o jumătate de oră. Eu, între timp, m-am luat cu treburile din gospodărie, iar când mi-am dat seama că se înserase şi ea nu s-a întors acasă, am pornit în căutarea ei. Am strigat-o pe câmp, dar nu i-am dat de urmă. Apoi m-am întors acasă, crezând că a venit pe altă cale. Se făcuse deja târziu. Am luat câinele, pe Laica, şi am plecat din nou în căutarea ei. La un moment dat, am auzit câinele mârâind. Am alergat spre locul unde era şi am găsit-o, goală, moartă, cu gâtul tăiat. Am încercat să îi fac respiaraţie gură la gură, să o salvez, dar nu am mai reuşit”, povestea Gheorghe Danciu (63 de ani), soţul femeii.

Sătenii din Căstău spun, la rândul lor, că le este teamă ca ucigaşul să nu lovească din nou.

Vă recomandăm şi:

FOTO ACCIDENT MORTAL: Poliţistul Ciprian Blidaru şi un tânăr de 18 ani, Adrian Kereji, au murit în accidentul rutier, în apropiere de Hunedoara

VIDEO Femeie violată şi ucisă de un necunoscut: cadavrul a fost găsit într-un lan de porumb, de câinele familiei

citeste totul despre: