Traficul prin frontiera de la Vama Veche, restricţionat timp de o săptămână. Care sunt rutele ocolitoare

Traficul prin frontiera de la Vama Veche, restricţionat timp de o săptămână. Care sunt rutele ocolitoare

Control la grainţa cu Bulgaria Foto Arhivă

Traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche va fi restricţionat începând de vineri, 16 iunie, timp de o săptămână, ca urmare a unor lucrări de asfaltare a carosabilului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat Garda de Coastă că începând de vineri, 16 iunie, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche (România-Bulgaria), vor fi executate lucrări de asfaltare a părţii carosabile, timp de aproximativ o săptămână.

Traficul transfrontalier se va desfăşura cu dificultate, pe căte o singură bandă, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară.

„Pentru a evita apariţia unor timpi de aşteptare în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche recomandăm participanţilor la trafic să tranziteze şi celelalte puncte existente la graniţa cu Bulgaria, pe raza judeţului Constanţa, şi anume P.T.F. Ostrov şi P.T.F. Negru Vodă“, transmite Poliţia de Frontieră Constanţa.

Şoferii au la dispoziţie aplicaţia Trafic On-line, dezvoltată de Poliţia de Frontieră Română, ce poate fi accesată pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie on-line prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute. 

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Flower Power la mare. Trenurile Soarelui s-au pus în mişcare, pentru vacanţele de pe litoral. Vara aduce noutăţi: festival hippie la Vama Veche

Autostrada Soarelui, un imens şantier. Reparaţiile continuă pe drumul spre litoral, cât va fi restricţionat traficul

citeste totul despre: