Se închide rampa de la Pata Rât. Lucrările vor dura cel puţin 6 luni

Se închide rampa de la Pata Rât. Lucrările vor dura cel puţin 6 luni

Rampa de la Pata Rât se va închide în următoaele luni. FOTO: CJ Cluj

Consiliul Judeţean Cluj a notificat, luni,Inspectoratul de Stat în Construcţii în legătură cu faptul că încep lucrările de închidere a depozitelor neconforme de deşeuri urbane Cluj-Napoca (Pata Rât), Gherla, Turda şi Huedin.Valoarea totală a lucrărilor de închidere a celor patru depozite neconforme este de peste 33 de milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Termenul de închidere a celor patru rampe este de un an dar sperăm ca cea de la Pata Rât să fie închisă în şase luni”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe. Consiliul Judeţean Cluj a notificat oficial luni, 20 martie 2017, Inspectoratul de Stat în Construcţii în legătură cu faptul că încep lucrările de închidere a depozitelor neconforme de deşeuri urbane Cluj-Napoca (Pata Rât), Gherla, Turda şi Huedin.

Valoarea totală a lucrărilor de închidere a celor patru depozite neconforme este de 33.297.933, 79 lei.
În ceea ce priveşte lucrările propriu-zise, acestea vor viza, în principal, profilarea şi reconfigurarea depozitelor şi acoperirea cu un strat de pământ peste care se va realiza o înierbare a întregii suprafeţe. Totodată, urmează a fi efectuate lucrări de drenaj, puţuri de captare a biogazului, drumuri de acces, sisteme de colectare a apelor pluviale, etc.
 
 
citeste totul despre: