Marian Godină, dispută deschisă cu şefii Academiei de Poliţie: „Domnul rector a ţinut să precizeze că sunt victima propriei neputinţe“

Marian Godină, dispută deschisă cu şefii Academiei de Poliţie: „Domnul rector a ţinut să precizeze că sunt victima propriei neputinţe“

Marian Godină este revoltat din cauza greşelilor făcute în organizarea examenului

Poliţistul braşovean Marian Godină continuă să sesizeze pe Facebook nereguli grave în organizarea examenului de admitere la Academia de Poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marian Godină a susţinut marţi, 8 august, examenul pentru admiterea la cursurile cu frecvenţă redusă ale Academiei de Poliţie. A obţinut nota 7,50 şi spune că a constatat mai multe greşeli în desfăşurarea examenului.

Cei de la Academia de Poliţie spun că a modificat baremul de corectare la proba de Istorie, în urma mai multe sesizări primite, dar Godină susţine că mai există şi alte grile de corectare cu rsăpunsuri corectate.

După ultima intervenţie pe Facebook, rectorul instituţiei de învăţământ l-a vizat într-un comunicat oficial, căruia Godină i-a răspuns din nou pe pagina personală:

„Într-o conferinţă de presă de azi, pe care reprezentanţii Academiei au anunţat-o din nou în mod eronat, cu data de 9 iulie în loc de august, în care trebuiau să explice de ce s-au greşit grilele de corectare, domnul rector a ţinut să precizeze, făcând referire la mine, că sunt victima propriei neputinţe. Nu ştiu de unde a înţeles domnul rector, absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, că eu am zis vreodată că nu am intrat la Academie din cauza lor. Sunt perfect de acord că am fost neputincios şi îmi asum asta. Dar era vorba despre neputinţa lor de a organiza un examen corect şi clar şi cam despre asta trebuia să explice. A explicat în schimb cât sunt ei de corecţi şi cum s-au autosesizat înaintea apariţiei publice a greşelii. Nici vorbă. Au fost de fapt sesizaţi pentru că a ieşit circ. Nici vorbă de a-şi cere scuze măcar pentru situaţia creată. A pasat vina pe profesori.

Domnule rector, anul trecut, când a fost aceeaşi situaţie, de ce nu v-aţi autosesizat la fel dacă sunteţi atât de corect? Vă zic eu: pentru că nu a izbucnit scandalul în presă, d-asta.

În caz că vreţi să vă amuzaţi, vă las un filmuleţ cu domnul comisar şef doctor, ajuns rector al Academiei, deşi nu are o zi lucrată ca poliţist operativ, dumnealui fiind profesor de sport la Academie.

Şi încă ceva: e tare frustrant pentru candidaţii care au fost respinşi pe motiv că nu au peste 1.70 m să vadă că tocmai institutia care i-a respins pentru acest motiv e condusă de cineva care abia ajungea azi la microfoane. Măcar scoateţi criteriul ăla că şi-aşa e total irelevant".

Citeşte şi:

Academia de Poliţie modifică baremul de corectare la Istorie, în urma sesizărilor. Godină spune că mai sunt şi alte grile de corectare cu răspunsuri greşite

Marian Godină se gândeşte să renunţe la cariera de poliţist, dezamăgit de rezultatul examenului de admitere la Academia de Poliţie: „Şi-au bătut joc“

citeste totul despre: