FOTO VIDEO Băcăuanii  Alin Beca şi Cătălina Ţâmpău au luat medalie de bronz la Campionatul Mondial de Dans Sportiv pentru Juniori de la Moscova

FOTO VIDEO Băcăuanii
 Alin Beca şi Cătălina Ţâmpău au luat
medalie de bronz la Campionatul Mondial de Dans Sportiv pentru Juniori de la
Moscova

Dansatorii sportivi Alin Beca şi Cătălina Ţîmpău au luat bronzul la Moscova

La Moscova, în zilele de 29 şi 30 martie, a avut loc Campionatul Mondial de Dans Sportiv pentru Juniori 2 şi Campionatul European de Adulţi Standard. Conducătorul delegaţiei române a fost antrenorul şi arbitrul băcăuan Valentin Illeş, iar elevii Clubului Authentic Dance Sport 2007, Alin Beca şi Cătălina Ţâmpău, din Bacău, au urcat pe podium, pe locul trei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Weekend-ul trecut, la Moscova a avut loc Campionatul European de Adulţi Standard şi Campionatul Mondial de juniori 2 Latino. La această competeţie România s-a situat pe podium, graţie antrenorului băcăuan Valentin Illeş şi perechii Alin Beca – Cătălina Ţampău, de la Authentic Dance Sport 2007. Dansatorii băcăuani au cucerit. „Nu mă aşteptam la un asemenea rezultat. La competiţie au participat 77 de perechi, din 37 de ţări. Cătălina Ţâmpău are 13 ani, iar Alin Beca, 14 ani şi fac dans sportiv de 7 ani şi au concurat şi cu sportivi valoroşi de 15 ani. Sunt multipli campioni naţionali, la juniori, dar şi finalişti, trei ani consecutiv, la Grand Slam din Stuttgart, Germania. Sunt extrem de mulţumit de evoluţia lor“, ne-a declarat Valentin Illeş. Deplasarea la Moscova a fost achitată din banii Federaţiei Române de Dans Sportiv.

Mihai Paraschiv şi Diandra Illeş, aur la 16-18 ani, la Dance Masters 2014 din Bucureşti

În aceeaşi perioadă şi România a găzduit un eveniment de talie internaţională. Este vorba de Dance Masters 2014, care a avut loc la Sala Polivalentă,fiind organizat de Cluburile Phoenix, Pas în Doi , Bogdan Păun şi Federaţia Română de Dans Sportiv. Au participat aproximativ 2000 de sportivi din 15 ţări, iar jurizarea a fost asigurată de arbitri din ţări cu tradiţie în dansul sportiv. Cluburile băcăuane au avut reprezentanţi la mai multe categorii de vârstă. Mihai Paraschiv-Diandra Illeş de la Clubul Authentic Dance Sport 2007 care s-au clasat pe locul 1 la categoriaYouth  Open Latin (tineret 16-18 ani) .În competeţia standard, la  aceiaşi categorie de vârstă s-au clasat pe locul 3. De asemenea trebuie menţionat locul 4 la clasă E16-35 ani, rezultat obţinut de perechea Marian Haidău – Bianca Arseni de la Clubul de Dans Sportiv Adamas Bacău, care , în urma punctajului de la această competeţie au promovat într-o clasă superioară. Perechea Mateo Ipate –Mădălina Ciuche, tot de la Adamas, s-a clasat pe locul 6, la  finala clasei D 6-11ani. În afară de acestea şi alte perechi băcăuane au fost prezente la această competeţie, reuşind să acumuleze puncte importante, care contează în clasamentele Federaţiei Române de Dans Sportiv.

Cătălina Țâmpău, Valentin Illeș și Alin Beca, la Moscova 

Imagini din aceeasi galerie
  • Cătălina Țâmpău, Valentin Illeș și Alin Beca, la Moscova 
  • Dansatorii sportivi băcăuani au obținut rezultate de excepție la Moscova și București  
  • Dansatorii sportivi băcăuani au obținut rezultate de excepție la Moscova și București  
  • Dansatorii sportivi băcăuani au obținut rezultate de excepție la Moscova și București   
Distribuie imaginea
citeste totul despre: