Mihaela Rădulescu a dezvăluit care este „cea mai bună dietă“ pe care o urmează şi regulile alimentare pe care încearcă să nu le încalce

Mihaela Rădulescu a dezvăluit care este „cea mai bună dietă“ pe care o urmează şi regulile alimentare pe care încearcă să nu le încalce

Mihaela Rădulescu FOTO Pro TV

Mihaela Rădulescu a dezvăluit care este „cea mai bună dietă“ pentru o viaţă sănătoasă şi fericită pe care o recomandă tuturor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vedeta Pro TV, care promovează constant un stil de viaţă echilibrat şi îi încurajează pe oameni să acorde mai multă atenţie micilor bucurii ale vieţii, a declarat pentru Pro TV care este „cea mai bună dietă“. 

„Dacă vrea cineva să mă asculte, dacă nu, voi ţineţi diete în continuare. Cea mai buna dieta e aia în care eşti fericit, mănânci ce-ţi place, te simţi bine, iubeşti, dacă îţi dau mâna şi soarta şi cam atât. Eu nu mă abţin de la nimic. Mănânc mult mai des şi mai puţin, asta e singura formă de disciplină alimentară. Dar când vine o nenorocire culinară, nu pot să mă abţin“, a declarat Mihaela Rădulescu, citată de perfecte.ro.

Realizatoarea de televiziune a dezvăluit însă şi câteva reguli pe care le respectă în ceea ce priveşte alimentaţia – evită prăjelile şi cina o ia foarte devreme.

„Am înţeles demult că prăjelile în ulei nu fac bine, că masa de seară trebuie să fie lejeră şi servită devreme, că gustările dintre mese te fac să mănânci mai puţin şi că la masă trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute pentru a înregistra senzaţia de saţietate. Ştiu sigur că-mi face bine să beau multă apă şi niscaiva ceaiuri, ştiu să mă abţin de la dulciuri şi ronţăieli, preţuiesc orice aliment neîncărcat cu îngrăşăminte sau pesticide“, a mai spus Mihaela Radulescu.  

În prezent, Mihaela Rădulescu face parte din juriul show-ului „Românii au talent“ şi, potrivit unor surse din media, va apărea şi în noua emisiune pregătită de Pro TV, „Fort Boyard“. 

citeste totul despre: