Tocană ca la mama acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Această reţetă vă va aminti de gustul mâncării făcute de mama sau de bunica. O reţetă simplă, banala la prima vedere, dar foarte hrănitoare.

Ingrediente:

1 kg carne de vită
250 g făină
2 linguri ulei
4 linguri bulion
1 pahar vin roşu sec
2 cepe
2 roşii
4 cartofi
2 morcovi
sare
piper
cimbru

Mod de preparare:

Speli legumele, cureţi ceapa, morcovii şi cartofii şi tai roşiile bucăţi. Speli carnea, o cureţi de pieliţe şi o tai cuburi pe care le dai apoi prin făină. Încingi uleiul într-o tigaie şi rumeneşti carnea. Adaugi ceapa şi laşi încă 10 minute pe foc. Apoi verşi bulionul, torni vinul şi roşiile tăiate. Amesteci.

Citeşte restul reţetei pe clickpoftabuna.ro!

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite