FOTO Meniu pentru curajoşi: restaurantul unde mănânci după ce semnezi că-ţi asumi orice risc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scorpioni, furnici, sushi cu ochi de peşte, limbă de taur, dulciuri cu gust şi miros greu de suportat, aşa se prezintă meniul unui restaurant londonez cu specific asiatic unde clienţii se pot apuca de mâncat abia după ce proprietarii se asigură că nu vor fi traşi la răspundere în cazul în care pofticioşilor li se va face rău

Proprietarii resturantului „Ghilgameş“ din Londra, un local cunoscut şi frecventat de mai multe vedete britanice, printre care şi cântăreţele din trupa Girls Aloud, au venit recent cu ideea de le oferi clienţilor un meniu inspirat de o probă dintr-un show popular în Marea Britanie, „I’m a Celebrity: Get me out of here!“, în cadrul căreia concurenţii trebuie să treacă peste tot felul de încercări dezgustătoare, cum ar fi să ţină în gură păianjeni sau să mănânce diverse insecte.

image

Furnici pane şi greieri în sos dulce-acrişor FOTO Daily Mail 

Proprietarii sunt dispuşi să ofere masa gratis celor care îşi comandă meniul zilei şi reuşesc să termine toate preparatele, iar la plecare li se înmânează o diplomă prin care li se recunoaşte curajul culinar. 

image

Limbă de raţă cu legume FOTO Daily Mail  

Printre felurile de mâncare se numără tempura de furnici, un fel de furnici pane în stil asiatic, limbă de raţă cu legume, burger cu creier de porc, sushi cu ochi de peşte crud, scorpioni, supă de capete şi ochi de peşte sau mâncare de limbă de taur cu tăiţei. 

image

Burger cu creier de porc FOTO Daily Mail 

La prepararea şerbeturilor şi prăjiturilor se folosesc durian şi noni, fructe exotice cu un gust extrem de neplăcut pentru marea majoritate a celor care le încearcă. De exemplu, gustul de durian este adesea descris ca o combinaţie de ouă stricate şi ceapă. 

Citiţi şi:

Cum schimbă unde eşti ceea ce mănânci

Scandal la restaurant. Localul unde clienţii trebuie să treacă „testul” patronilor ca să primească cele mai bune locuri

FOTO VIDEO Restaurantul în care vezi dublu: patronul angajează numai ospătari gemeni

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite