Colţunaşi cu carne. Reţetă rusească (pelmeni)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trebuie să încerci aceşti coluţunaşi cu carne!
Trebuie să încerci aceşti coluţunaşi cu carne!

Am mâncat, recent, la o gazdă în 2 Mai, nişte colţunaşi cu carne foarte gustoşi. Ulterior, am aflat, de la gazdă şi a lui soaţă, veniţi de peste Prut, că este vorba de o reţetă rusească, iar colţunaşii cu carne se numesc pelmeni.

Colţunaşi cu carne. Reţetă rusească (pelmeni) – Ingrediente

Pentru umplutură
250 g carne tocată de vită
250 g carne tocată de porc
2 cepe, tocate fin sau date prin răzătoare
2-3 căţei usturoi, pisaţi
sare
piper
foi de dafin
2 linguri unt
smântână (pentru servit)
pătrunjel (pentru servit)

Pentru aluat
3 căni făină
1 cană apă rece
2 linguri ulei
sare

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară aceşti colţunaşi cu carne!

Colţunaşi cu spanac

Colţunaşi cu dulceaţă

Colţunaşi cu brânză la cuptor

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite