Consulul General al SUA la Bucureşti vizitează „Las Fierbinţi“: „A fost o onoare să fac parte din cel mai popular serial românesc“

Consulul General al SUA la Bucureşti vizitează „Las Fierbinţi“: „A fost o onoare să fac parte din cel mai popular serial românesc“

Daniel Perrone s-a declarat încântat de experinţa de a juca în serialul românesc FOTO Pro TV

Fierbinţenii au pregătit, săptămâna aceasta, o mare surpriză: o petrecere în stil american, la care este invitat Daniel Perrone, Consulul General al SUA la Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Daniel Perrone, Consulul General al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, va apărea în episodul de joi al serialului de comedie „Las Fierbinţi“, difuzat de televiziunea Pro TV de la ora 20.30, urmare a poveştii de miercuri scrise de Mihai Bobonete.
 
Primarul Vasile primeşte o veste care îl face să creadă că i-a pus Dumnezeu mâna în cap: Daniel Perrone, Consulul General al SUA la Bucureşti, va vizita fierbinţenii, în căutarea locului perfect pentru sărbătorirea Zilei Independenţei. Motiv clar care îl ambiţionează pe primar să se gândească la un nou statut pentru Fierbinţi: capitala culturală a Europei.
 
FOTO Pro TV
 
Dorel şi Gianina visează deja la viza de America, iar primarul încearcă să îi mobilizeze pe toţi să organizeze un eveniment care să intre în istorie. Scena, steaguri, dansuri, muzică, un discurs emoţionant şi ţinute de sărbătoare, toate pentru a-l impresiona pe Daniel Perrone, Consulul General al SUA la Bucureşti! În stilul specific, personajele Las Fierbinţi fac tot posibilul pentru a transmite spiritul românesc, însă consulul va simţi că fondurile folosite pentru această sărbătoare provin din activităţi...ilicite!
 
FOTO Pro TV
 
Daniel Perrone, Consulul General al SUA la Bucureşti, a fost încântat de vizita la Fierbinţi şi experienţa pe care a trăit-o pe platourile de filmare: „A fost o onoare să fac parte din cel mai popular serial românesc şi am fost cu adevărat impresionat de echipa de producţie şi de actorii talentaţi. A fost o experienţă de care m-am bucurat foarte tare şi sper ca, în timp ce râdem împreună la episod, să continuăm să colaborăm atât ca ţări, comunităţi, cât şi ca oameni. Le mulţumesc celor de la Pro TV şi producătorilor pentru invitaţia de a apărea în Las Fierbinţi şi de-abia aştept să trec din nou printr-o experienţă ca aceasta“.
 
În fiecare miercuri şi joi, Pro TV aduce în casele tuturor românilor comedia şi personajele bine construite din Las Fierbinţi, Atletico Textila şi Ai noştri. 
 
citeste totul despre: