Cine sunt finaliştii „iUmor“ şi cum va fi desemnat câştigătorul. Cheloo: „Am senzaţia că sunt foarte puţini concurenţi buni pentru câţi nebuni au venit“

Cine sunt finaliştii „iUmor“ şi cum va fi desemnat câştigătorul. Cheloo: „Am senzaţia că sunt foarte puţini concurenţi buni pentru câţi nebuni au venit“

Juriul va juca un rol important în finala „iUmor“ FOTO Antena 1

Zece finalişti luptă duminică în ultima ediţie „iUmor“ pentru a fi desemnat câştigătorul celui de-al treilea sezon al show-ului şi pentru a intra în posesia premiului în valoare de 20.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Finala „iUmor“ va fi difuzată duminică, de la ora 20.30, la Antena 1. Cei zece finalişti sunt Coco Marinescu, Ioan Stan, Trupa Comedy Zebra Show, Cristi Priză, Dima Cubreacov, Doina Teodoru, Mikael Szanyiel, Albert Cremene, Ioana Roman şi Bogdan Zloteanu.

Finaliştii trebuie să impresioneze nu doar publicul, ci şi pe cei trei membri ai juriului –  Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo. Fiecare concurent trebuie să primească trei „Like-uri“ din partea juriului pentru a intra la votul publicului. Ulterior, pe aplicaţia „iUmor“, telespectatorii vor fi cei care vor decide duminică seară, în timpul emisiunii, marele câştigător al premiului de 20.000 de euro.

Membrii juriului vor fi şi mai exigenţi ca de obicei şi vor avea aşteptări mari, mai ales pentru că se vor raporta la primele apariţii ale concurenţilor în audiţii atunci când vor privi numerele pe care aceştia le vor pregăti acum.

„După audiţii am rămas cu senzaţia că sunt foarte puţini concurenţi buni pentru câţi nebuni au venit sau cu o impresie foarte greşită despre ce se întâmplă pe scena «iUmor». Dar, de fapt, ne trebuie un singur om, cu un număr extraordinar, care să vă facă să simţiţi că nu v-aţi uitat degeaba la un sezon întreg“, spune Cheloo.

Făcând o comparaţie cu sezoanele trecute, Mihai Bendeac declară că totuşi acest sezon i se pare mai puţin ciudat ca cel de-al doilea, dar cu siguranţă mult mai intens ca primul: „Eu am fost mult mai nervos acum, în faţa concurenţilor din sezonul al treilea.“ Aşteptările lui legate de finala „iUmor“ sunt axate pe ceea ce vor spune concurenţii pe scenă şi pe starea lor de spirit. „Mai ales la numerele de stand-up contează foarte mult conţinutul. Ştii deja cum au fost numerele lor din audiţii, ştii ce au făcut, deci cu atât mai mult e important cu ce se vor pregăti acum, ca texte“, a mai spus Bendeac, adăugând că finala va fi cu atât mai grea pentru concurenţi pentru că pe scenă va conta starea lor mentală şi ce vor transmite ca prezenţă.

În schimb, Delia este mai optimistă şi convinsă că marele câştigător „iUmor“ va merita premiul pentru că „mi se pare că, de la an la an, avem concurenţi din ce în ce mai buni şi din ce în ce mai curajoşi cu ceea ce fac sau spun pe scena iUmor, mai ales la capitolul numere de stand-up.“

Finaliştii iUmor:

Coco Marinescu

Ioan Stan


Trupa Comedy Zebra Show


Cristi Priză

Dima Cubreacov

Doina Teodoru

Mikael Szanyiel

Albert Cremene

Ioana Roman

Bogdan Zloteanu

 

 

 

 

 

 

citeste totul despre: