„Best of X Factor“ la Antena 1: foşti şi actuali membri ai juriului apar în ediţii speciale, timp de şase săptămâni

„Best of X Factor“ la Antena 1: foşti şi actuali membri ai juriului apar în ediţii speciale, timp de şase săptămâni

„X Factor“ oferă cele mai bune momente din şase sezoane FOTO Diana Oros/ Antena 1

Antena 1 difuzează din 20 aprilie, de la ora 20.30, în fiecare joi, şase ediţii speciale cu cele mai bune momente ale show-ului „X Factor“, în care vor fi prezenţi foşti şi actuali membri ai juriului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din 20 aprilie, Antena 1 difuzează în fiecare joi de la 20.30 o serie „Best of X Factor“ cu 6 ediţii speciale. Paula Seling, Adrian Sînă, Mihai Morar, Dan Bittman, Cheloo, Delia, Ştefan Bănică, Horia Brenciu şi Carla’s Dreams, toţi cei nouă artişti care au fost, pe rând, juraţi în cele şase sezoane difuzate până în prezent revin la Antena 1 în cele mai bune momente ale show-ului, dar şi în filmări noi în care povestesc despre cele mai frumoase amintiri ale lor din acest show.

Cum la „Best of X Factor“ se vor difuza momente din toate sezoanele, telespectatorii vor putea revedea cele mai reuşite interpretări ale sutelor de concurenţi din aceşti ani, se vor delecta cu cele mai amuzante replici ale juraţilor, dar şi cu imagini memorabile desfăşurate pe scenă şi vor afla şi ce au făcut concurenţii şi câştigătorii după terminarea concursului. Amfitrionii Răzvan şi Dani sunt şi ei prezenţi cu cele mai tari faze din culisele „X Factor“, astfel că voia bună va fi de asemenea asigurată.

Preselecţiile pentru cel de-al şaptelea sezon al emisiunii „X Factor“, vor începe vineri, în Bucureşti, urmând să se desfăşoare în alte şase oraşe din ţară, precum şi în Chişinău, şi să se încheie pe 9 mai, la Sibiu. 

citeste totul despre: