Beyoncé a publicat poze nud după ce a anunţat că e însărcinată cu gemeni FOTO

Beyoncé a publicat poze nud după ce a anunţat că e însărcinată cu gemeni FOTO

Beyoncé este căsătorită cu raperul Jay-Z de nouă ani şi au împreună o fetiţă, în vârstă de cinci ani FOTO Getty Images

Cântăreaţa pop Beyoncé a publicat, joi, mai multe fotografii nud, în care se poate observa burtica proeminentă, la o zi după ce a anunţat că este însărcinată cu gemeni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vedeta, în vârstă de 35 de ani, a anunţat miercuri prin intermediul unui mesaj publicat pe contul ei de Instagram că este din nou însărcinată şi că ea şi soţul ei, rapperul Jay Z, vor deveni părinţi de gemeni în 2017. 
 
„Vrem să împărtăşim cu voi iubirea şi fericirea noastră“, a scris Beyoncé într-un mesaj publicat pe contul ei de Instagram. „Am fost binecuvântaţi de două ori. Suntem incredibil de recunoscători pentru faptul că familia noastră se va mări cu alţi doi membri şi vă mulţumim pentru urările de bine“, a adăugat artista.
 
Anunţul a fost însoţit de o fotografie în care Beyoncé pozează în lenjerie intimă, cu siluenta vizibil rotunjită de sarcină şi purtând pe cap un voal amplu.
 
Joi, cântăreaţa a postat pe site-ul personal, beyonce.com, o nouă serie de fotografii, printre care o poza nud alb-negru, poze topless şi alte câteva în lenjerie intimă, cele mai multe pe un fundal floral şi cu burtica de gravidă bine evidenţiată, care au ca descriere mesajul „Am trei inimi“. Alte fotografii, în care Beyoncé apare alături de fiica ei în vârstă de cinci ani, Blue Ivy, sunt însoţite de poeme despre maternitate.
 
FOTO beyonce.com

Anunţul câtăreţei de pe Instagram a strând mai mult de 8 milioane de likeuri, devenind cea mai apreciată postare de pe Instagram de până acum. Beyonce a depăşit astfel precedentul record de popularitate pe Instagram care era deţinut de o fotografie cu Selena Gomez - în care artista era prezentată în timp ce bea Coca-Cola -, care generase în iunie 2016 un număr de 6,3 milioane de Like-uri.

FOTO beyonce.com

Beyoncé şi Jay-Z s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, a venit pe lume pe 7 ianuarie 2012.

Beyoncé Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este cântăreaţă pop şi R&B, devenită celebră în calitate de solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 20 de premii Grammy.
 
Shawn Corey Carter, născut pe 4 decembrie 1969, cunoscut sub numele de scenă Jay Z, este un rapper, producător şi antreprenor american. Jay-Z este unul dintre cei mai bogaţi artişti din lume, cu o avere estimată la aproximativ 500 de milioane de dolari. Discurile artistului american, care a câştigat 21 de premii Grammy, s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.
 
Beyonce şi Jay-Z, alături de fetiţa lor Blue Ivy FOTO Getty Images
citeste totul despre: