Capsula spaţială Crew Dragon a SpaceX, cu patru astronauţi la bord, a revenit pe Pământ FOTO VIDEO

Capsula spaţială Crew Dragon a SpaceX, cu patru astronauţi la bord, a revenit pe Pământ FOTO VIDEO

Foto Captura video NASA via AFP

Nava SpaceX cu patru astronauţi la bord a revenit pe Pământ duminică dimineaţă, în largul Panama, în Florida, potrivit unei transmisiuni în direct a NASA, scrie AFP.

Ambarcaţiuni au fost trimise pentru a recupera capsula şi pe astronauţi după misiunea lor de mai mult de 160 de zile în spaţiu.   
 

 
Echipajul, format din trei americani şi un japonez, a spus că se simte bine, potrivit Agenţiei Spaţiale Americane. 
 
Capsula a amerizat noaptea, la ora 2.56 (6.56 GMT), în Golful Mexic, în largul oraşului Panama, în Florida, după şase ore şi jumătate de zbor de la SSI, potrivit imaginilor difuzate de un aparat de căutare de înaltă altitudine al NASA.       
 
 
Capsula Crew Dragon, cu patru astronauţi la bord, în timp ce este recuperată din ocean după revenirea pe Terra Foto NASA via AFP
 
Americanii Michael Hopkins, Victor Glover, Shannon Walker şi japonezul Soichi Noguchi au fost în noiembrie primii astronauţi ai unei misiuni "operaţionale" care au fost transportaţi până pe Staţie de societatea spaţială a lui Elon Musk, ce s-a impus ca un partener solid al NASA. 
 
 
Capsula spaţiala Crew Dragon apropiindu-se de Staţia Spaţială Internaţională Foto NASA via AFP
 
Şapte astronauţi se află în continuare la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale.                

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările