Zach King e creatorul de virale: îţi arată cum să tai un măr cu o carte de joc sau să scoţi o pisică dintr-un ecran

Zach King e creatorul de virale: îţi arată cum să tai un măr cu o carte de joc sau să scoţi o pisică dintr-un ecran

Zach King, omul care a cucerit Internetul cu trucuri de magie în 6 secunde.

„Cum să scoţi o pisică dintr-un monitor“ sau „Cum să intri într-o maşină încuiată“ ori chiar „Cum să tai un măr cu o carte de joc“ sunt doar câteva dintre trucurile care l-au făcut celebru pe Zach King. Şi toate au mai puţin de 6 secunde.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zach King, supranumit pe Internet „Final CutKing“, a devenit popular odată cu Vine, platformă de videoclipuri a Twitter, şi trucurile sale magice. El reuşeşte ca în 6 secunde să-ţi prezinte ceva ce credeai că e imposibil, cum ar fi să intri într-o maşină care are toate geamurile şi uşile închise sau să tai un măr cu cărţi de joc. Sunt celebre şi videoclipurile cu pisica scoasă din monitor sau cu banii înmulţiţi în Paint.

Final CutKing a pornit în decembrie 2008 şi cu acest nume şi-a botezat pe atunci site-ul pe care voia să publice tutoriale din care să înveţi cum să editezi videoclipuri şi materiale audio. Între timp, s-a specializat drept creator de conţinut pe Vine, platformă care îţi permite să creezi şi să încarci videoclipuri de doar 6 secunde. Cu tăieri şi lipiri de cadru el reuşeşte toate trucurile magice cu care se laudă.

Desigur, nu toate îi ies din prima, iar uneori mai publică imagini „din culise“, când se loveşte de câte un perete sau când nu-i iese acţiunea aşa cum o gândea. Videoclipurile sale există pe YouTube, Vine şi Facebook, iar mai jos este o compilaţie. În prezent, King susţine că este student la Şocala de Film de la Universitatea Biola şi vrea să vină cu ceva nou la Hollywood, acum este doar antrenament. Se declară „producător de filme şi youtuber“.

Mai multe videoclipuri de la Zach King

Zach King, omul care îţi arată în 6 secunde cum poţi trece prin pereţi, cum poţi culege mere din calculator şi multe alte trucuri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: