Samsung produce o nouă memorie RAM de 12GB. Care sunt modificările faţă de generaţia actuală

Samsung produce o nouă memorie RAM de 12GB. Care sunt modificările faţă de generaţia actuală

FOTO via Samsung

Modulul RAM nu va fi disponibil pe Note 10, compania sud-coreeană fiind aşteptată să îl utilizeze începând cu telefoanele de anul viitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Denumit LPDDR5, noul modul RAM de 12GB de la Samsung promite viteze mai mari şi o eficienţă mai bună decât predecesorul său. Este produs pe acelaşi proces de 10nm, cu o viteză de bandă de până la 5500mbps, o creştere cu 30% mai mare faţă de vechiul modul LPRRDR4X. Tot cu 30% a crescut şi eficienţa pe care o are noua memorie.

Deşi mulţi speculau că anunţul indică faptul că acest modul va apărea pe Galaxy Note 10, noul flagship al celor de la Samsung, însă site-ul WinFuture indică faptul că acest lucru este imposibil, datorită faptului că procesorul Snapdragon 855, care va fi introdus în Note 10, nu oferă suport pentru memoria LPDDR5. De asemenea, nici noul Snapdragon 855+ nu este compatibil cu noul modul.

Astfel, există puţine şanse de a vedea dispozitive cu această memorie integrată până în 2020, an care va marca apariţia unui nou procesor Snapdragon, deşi Samsung a început deja producţia ei în masă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: