Preţ şi specificaţii pentru Samsung Galaxy Note 10 şi Galaxy Note 10+

Preţ şi specificaţii pentru Samsung Galaxy Note 10 şi Galaxy Note 10+

Roland Quandt / Twitter

Samsung Galaxy Note 10 va fi lansat pe 7 august, în cadrul unui eveniment „Galaxy Unpacked” şi până atunci apar zilnic noi informaţii, neoficiale, despre cel mai aşteptat smartphone al sud-coreenilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform ultimelor informaţii preluate de pe contul de Twitter Roland Quandt, stocarea pentru Galaxy Note 10 va fi de 256GB la preţul de 999 de euro, iar preţul pentru Samsung Galaxy Note 10+ va fi 1.149 de euro. Stocarea pentru Note 10 Plus va fi de 512GB şi 1TB. Roland Quandt susţine că a aflat preţurile de la magazinele germane de profil.

Conform aceleiaşi surse, modelul Samsung Galaxy Note 10 nu va avea slot de card MicroSD, acesta se va găsi doar pe Galaxy Note 10+.

Potrivit unor imagini FCC (Federal Communications Commission), mufa jack dispare de pe Note 10. Ca să compenseze această pierdere, în pachet s-ar putea găsi o pereche de căşti cu mufă USB-C şi noise cancelation

Sunt, de asemenea, ştiri interesante despre încărcarea bateriei. Contul de Twitter Ice Universe informează că Samsung Galaxy Note 10 se va putea încărca la 45W, dar încărcătorul din pachet permite încărcarea cu 25W. Note 10 va avea şi încărcare wireless la 20W şi pentru asta Samsung va lansa un încărcător compatibil.

Prin comparaţie, Samsung Galaxy Note 9 are un încărcător de 15W.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: