FOTO Un Galaxy S10 5G a luat foc, iar Samsung acuză utilizatorul

FOTO Un Galaxy S10 5G a luat foc, iar Samsung acuză utilizatorul

FOTO via VentureBeat

Din ce în ce mai multe telefoane cu capacităţi 5G sunt aşteptate să apară anul acesta, însă deja apar primele probleme: un Samsung Galaxy S10 5G a luat foc după numai 6 zile de utilizare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu câteva săptămâni, Samsung a început să vândă în Coreea de Sud primul său device 5G, o versiune a lui Samsung Galaxy S10. Un utilizator a avut însă parte de o întâmplare nefericită cu noul său telefon.

Smartphone-ul cu pricina a luat foc după numai 6 zile de utilizare, începând să scoată fum în timp ce stătea pe biroul utilizatorului. 

Văzând acest lucru, proprietarul a luat telefonul şi l-a aruncat pe pământ, acesta fiind, conform spuselor sale, singurul impact suferit de dispozitiv în timpul utilizării.

Ulterior, telefonul a fost trimis la un centru autorizat de reparaţii al Samsung, care, după o perioadă de două săptămâni, a anunţat utilizatorul că nu poate fi compensat deoarece ”există dovezi că telefonul ar fi suferit pagube externe”.

Foto via PhoneArena

Este important de notat faptul că Samsung Galaxy S10 5G are cea mai mare baterie existentă vreodată pe un flagship al sud-coreenilor – 4500 de mAh. Rămâne de văzut dacă acesta ar putea fi unul din motivele pentru care smartphone-ul a luat foc şi dacă vor mai apărea astfel de cazuri. 

Nu ar fi prima experienţă a companiei în ceea ce priveşte telefoane care explodează din senin, notează site-ul VentureBeat.

Foto via PhoneArena

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: