Pornhub oferă abonamente gratuite tuturor celor care #stauacasă

Pornhub oferă abonamente gratuite tuturor celor care #stauacasă

De ieri, utilizatorii se pot înscrie pentru a primi un abonament premium gratuit pentru o lună, cu promisiunea că se auto-izolează. Site-ul şi-a schimbat şi numele pentru o perioadă, devenind acum StayHomehub.

Deşi oferta fusese iniţial adresată ţărilor puternic afectate de epidemia de COVID-19, precum Italia, site-ul pentru adulţi a decis să o extindă către întreg mapamondul.

”Sunt aproape un miliard de oameni aflaţi în carantină în întreaga lume, din cauza pandemiei de coronavirus, aşa că este important să le oferim o mână de ajutor şi o modalitate plăcută de a-şi petrece timpul” spune Corey Price, vicepreşedintele Pornhub, într-un comunicat de presă.

”Sperăm ca, prin extinderea ofertei noastre în întreaga lume, oamenii să aibă un motiv în plus să stea acasă şi să ajute la aplatizarea curbei”, adaugă Price.

Pe lângă conţinutul pentru adulţi gratuit, Pornhub a ajutat şi persoanele care au fost afectate puternic, din punct de vedere economic, de coronavirus, oferindu-le o parte consistentă din câştigurile obţinute în luna aprilie.

În plus, reprezentanţii companiei au decis să doneze un total de 50.000 de măşti chirurgicale cadrelor medicale din New York, şi 50.000 de euro pentru diferite organizaţii europene, care doresc să achiziţioneze măşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: