Vânzările de Xbox One X au crescut fulgerător, după ce cumpărătorii au confundat-o cu noua consolă de la Microsoft

Vânzările de Xbox One X au crescut fulgerător, după ce cumpărătorii au confundat-o cu noua consolă de la Microsoft

Este foarte posibil ca ziua de ieri să fi adus o lecţie de marketing pentru gigantul american şi un îndemn la atenţie pentru mai mulţi utilizatori, după ce vânzările de Xbox One X au crescut chiar în ziua în care au început precomenzile pentru Series X.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri, Microsoft a dat startul precomenzilor pentru noua sa generaţie de console, Xbox Series X şi Xbox Series S. Deşi mulţi s-au familiarizat deja cu denumirea consolelor, există şi persoane care nu au avut la fel de mult noroc şi s-au aflat în impas ieri, luând decizia de a comanda Xbox One X, versiunea cea mai puternică a actualei generaţii de console Microsoft.

Pe Amazon, Xbox One X a crescut în popularitate cu 747%, un indicator destul de clar că multe persoane au comandat din greşeală vechea consolă, în loc să înregistreze o precomandă pentru cea nouă. Cifra de pe Amazon include însă popularitatea consolei şi câte locuri a urcat în acest clasament, nereferindu-se la vânzări, deşi cu siguranţă nu e greu să ne imaginăm că au existat persoane care au făcut confuzie între cele două nume.

Bineînţeles, cei care au făcut această greşeală vor avea posibilitatea de a returna consolele, dar există şi o altă explicaţie pentru popularitatea bruscă a lui Xbox One X, una care poate aduce zâmbete pe chipurile multor persoane: comenzile ar fi putut fi făcute de boţi, folosiţi des în această perioadă a precomenzilor de persoane care vor să vândă consolele la suprapreţ. Practic, o greşeală minoră ar fi putut face ca un bot să comande, in locul unui Xbox Series X, un Xbox One X.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările