Primul trailer pentru Assassin’s Creed Valhalla ne trimite în epoca vikingilor

Primul trailer pentru Assassin’s Creed Valhalla ne trimite în epoca vikingilor

După Egiptul faraonilor şi Grecia Antică a spartanilor, una dintre cele mai populare serii de la Ubisoft îi va trimite pe gameri în perioada în care vikingii străbăteau Europa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri, artistul BossLogic dezvăluia, în colaborare cu cei de la Ubisoft, o primă privire asupra următorului joc din seria Assassin’s Creed, iar astăzi compania a venit şi cu trailer-ul pentru Valhalla, noul titlu al seriei.

Assassin’s Creed: Valhalla te va pune în pielea lui Eivor (vei avea opţiunea, la început, de a alege dacă protagonistul este bărbat sau femeie), un războinic viking şi lider al unui clan, care luptă cu forţele Angliei pentru controlul regatelor.

O noutate majoră este, se pare, sistemul de luptă, care a fost modificat şi include acum abilitatea de a mânui două arme în acelaşi timp, precum şi o varietate de inamici mai mare ca niciodată. Pentru a obţine resurse, jucătorii vor putea ataca alături de vikingii din clanul lor diferite aşezări engleze.

Antagonistul jocului este Regele Aelfred de Wessex, care doreşte o Anglie civilizată şi lipsită de ”păgâni”.

Cei care decid să precomande jocul vor avea parte de o misiune specială, iar Assassin’s Creed Valhalla va fi lansat în 4 ediţii diferite: Standard, Gold (jocul + season pass), Ultimate (joc + season pass + beneficii în joc) şi Collector’s (jocul + season pass + statuete, steelbook-uri şi multe altele). Assassin’s Creed: Valhalla se lansează la sfârşitul acestui an pe Xbox Series X, PS5, Xbox One, PS4 şi Stadia, fiind disponibil pentru PC şi pe Epic Games Store şi Ubisoft Store.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: