Black Friday 2018: Cele mai importante 10 tips & tricks

Black Friday 2018: Cele mai importante 10 tips & tricks

Black Friday reprezinta un moment foarte important atat pentru magazinele online si offline, cat si pentru cei care doresc sa isi achizitioneze produsele preferate la preturi speciale. In acest an, Black Friday va avea loc pe data de 16 noiembrie, insa, asa cum ne-am obisnuit, multe magazine vor prelungi perioada pana la finalul weekend-ului.

Black Friday la Bonami, extins până de Crăciun. Ce reduceri oferă compania de mobilă şi decoraţiuni

Black Friday la Bonami, extins până de Crăciun. Ce reduceri oferă compania de mobilă şi decoraţiuni

Anul acesta, luna noiembrie vine cu două evenimente Black Friday la Bonami. După experienţa pozitivă de anul trecut, când a existat o campanie specială pentru piaţa românească, în weekend-ul 17-19 noiembrie, anul acesta toate ţările unde magazinul online este prezent vor beneficia de reduceri importante în două finaluri de săptămână consecutive, respectiv 16-18 şi 23-25 noiembrie.

Black Friday
Articol publicitar

Magazine Black Friday 2018: lista magazinelor ce organizează Black Friday în România

Magazine Black Friday 2018: lista magazinelor ce organizează Black Friday în România

Vrei să profiţi la maxim de cel mai tare Black Friday organizat vreodată? Ţi-ai luat liber de la serviciu special pentru a putea da lovitura de ‘Blec Fraidei’? N-ai procedat deloc rău! În cele ce urmează îţi prezentăm lista magazinelor Black Friday 2018 – unde merită să-ţi investeşti preţioasele minute pentru a investiga şi descoperi cele mai bune oferte de Black Friday din România.

Să creezi un smartphone la care toţi să atragă atenţia atunci când îl scoţi din buzunar nu este uşor deloc. Poţi adăuga lasere lângă cameră, poţi să îndoi display-ul, să bagi cel mai puternic hardware şi oricum mare atenţie să nu obţii. Sau poţi, pur şi simplu, să mai adaugi un display în spate şi tuturor să le cadă maxilarul.

acum 4 ani · comentarii (2)

Ce înseamnă în ziua de astăzi un ultrabook care merită? Sunt atât de multe categorii, încât doar preferinţele personale decid. Asus Transformer T300 Chi e oferta Asus pentru cei care vor un hibrid subţire, superb şi cu un procesor Intel Core M. Deşi cu probleme de putere pe alocuri, laptopul a fost surprinzător.

acum 4 ani · comentarii (1)

Ce se întâmplă cu contul de Facebook după moarte? Va fi întrerupt odată cu viaţa posesorului? Sau va continua să existe, conferind un fel de nemurire digitală? Şi, poate mai important, cine are dreptul de a decide ce se întâmplă cu profilul social după ce posesorul dă logout din viaţa?

acum 4 ani · comentarii (4)

Asociaţia EuroCloud România a anunţat câştigătorii competiţiei Premiile EuroCloud România 2015. Organizată pentru al treilea an consecutiv, competiţia naţională a Premiilor EuroCloud urmăreşte să identifice şi să promoveze cele mai bune practici şi soluţiile cloud de referinţă din industria românească de cloud computing.

acum 4 ani · comentarii (1)

De fapt, nu a descoperit nimic în România. Decât eventual dezinformare. De vreo 2-3 ani au început să înmulţească site-urile care "informează corect" în diferite probleme (inclusiv româneşti) dar de fapt dezinformează cras şi fără nici o ruşine (şi, bineînţeles, fără nici un argument solid). Vă explic mai jos la ce mă refer.

acum 5 ani · comentarii (126)

Kyle Reese, personaj principal al francizei “Terminator”, despre tehnocalipsa: “Computere alcatuind o retea defensiva… puternice, conectate la absolut totul, incredintate cu misiunea de a gestiona toate aspectele societatii noastre. S-au desteptat, au capatat o noua ordine a inteligentei. Apoi au vazut oamenii ca pe o amenintare. Toti oamenii, nu doar pe cei din tabara adversa. Au decis soarta omenirii intr-o microsecunda: exterminare totala.”

acum 4 ani · comentarii (7)

Black Friday. Ce păcăleală! Părerea mea de consumator. Black Friday a început în Statele Unite ca prima zi de cumpăraturi pentru Crăciun. Prima zi de după Thanksgiving („Ziua recunoştinţei”) este începutul sezonului de cumpărături pentru sărbători. De fapt, în SUA există un calendar nescris despre ce şi când se cumpără. Ziua mamei, ziua tatălui, ziua secretarelor, până şi ziua doctorilor.

acum 6 ani · comentarii (9)
Postari Recente