Articol publicitar

Prinde festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive

0
0
Publicat:

Surprinde-ți prietenii și persoanele dragi cu o gamă variată de cadouri inspirate – smartphone-uri, tablete, accesorii inteligente sau, de ce nu, o trotinetă electrică, cu festivalul reducerilor Xiaomi Fan Festival.

Picture1 png

Intră pe https://mi-home.ro/pages/xiaomi-fan-festival și inspiră-te pentru cadouri memorabile. Dacă tot ești aici, de ce să nu-ți faci și ție o surpriză?

Alege cele mai atractive surprize din categoriile Telefoane și Tablete, Ceasuri și Căști, Aspiratoare și Purificatoare sau din întregul Ecosistem inteligent construit de Xiaomi.

Ediția specială Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver, la un preț imbatabil

Picture2 png

Noul Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver este cea mai recentă adăugire în familia Redmi Note 13, lansat chiar cu ocazia Xiaomi Fan Festival.

Smartphone-ul funcționează cu un procesor MediaTek Dimensity 7200-Ultra, ce asigură o performanță rapidă și fluidă a telefonului. În plus, smartphone-ul are și o cameră foto triplă, de 200 MP, pentru fotografii de înaltă calitate și videoclipuri 4K.

Bateria de mare capacitate de 5000mAh a smartphone-ului poate fi încărcată în cel mai scurt timp, prin tehnologia ultra-rapidă de 120W.

Redmi Note 13 Pro+ 5G ediția specială Xiaomi Fan Festival se alătură gamei Redmi Note 13 și se remarcă prin finisajul Mystic Silver pe spate, decorat cu logo-ul Xiaomi Fan Festival. Creată printr-un proces complex de design, partea din spate are o bază argintie, acoperita cu sticlă. Pe aceasta, dispozitivul are un super logo realizat meticulos folosind nanolitografia. Rezultatul este un efect de refracție, care face ca logo-ul să prinda viață.

Terminalul are un wallpaper exclusiv care completează spatele metalic al dispozitivului și o varietate de stickere cu tema Xiaomi Fan Festival, permițând utilizatorilor să își creeze propriul model unic de logo. Aceasta colecție celebrează atuurile tehnologice ale Xiaomi și le oferă fanilor o modalitate tangibilă de a se conecta cu marca.

Noul smartphone este disponibil pe Mi-Home.ro, la un preț special de 2.199 lei.

Puternica tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, cadoul versatil pentru productivitate și divertisment

Picture3 png

Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, tabletă ce oferă un display excepțional și o experiență captivantă pentru utilizatori, este disponibilă la precomandă, până în data de 28 aprilie, pe Mi-Home.ro.

Utilizatorii pot achiziționa noua tabletă într-un pachet promoțional, la prețul special recomandat de 3499 lei, ce include, gratuit, Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad Keyboard.

Pachetul va fi disponibil și în rețelele eMag și Flanco, parteneri oficiali ai Xiaomi.

Pentru prima dată, Tastatura Touchpad Xiaomi Pad 6S Pro integrează un touchpad, îmbunătățind capacitatea utilizatorului de a selecta fișiere și de a gestiona cu precizie sarcini complexe de editare video.

Proiectată să răspundă celor mai intense nevoi de productivitate, Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 oferă un display excepțional și o experiență captivantă pentru utilizatori. Cu un ecran 3K de 12.4 inch la 144Hz și un aspect generos de 3:2, tableta îmbunătățește confortul pentru citit și consumul de multimedia, fiind ideală pentru muncă și relaxare.

Capacitățile remarcabile ale display-ului sunt accentuate de o rezoluție de 3048 x 2032 și o densitate impresionantă de 294 pixeli pe inch (PPI), oferind o claritate fără precedent pentru sarcini care variază de la citirea celui mai fin text la editarea imaginilor la rezoluție înaltă sau la imersarea în cele mai noi jocuri.

Echipată cu o baterie robustă de 10000mAh (typ), completată de tehnologia HyperCharge de 120W ultra-rapidă, utilizatorii se pot bucura de timpi de încărcare mai scurți și de o durată extinsă a bateriei.

Festivalul reducerilor, o tradiție inspirată chiar de utilizatorii Xiaomi

Organizat pentru prima dată în 2012, cu ocazia celei de-a doua aniversări a fondării companiei, Xiaomi Fan Festival (XFF) a devenit o sărbătoare anuală derulată în luna aprilie, ce exprimă aprecierea pentru fanii Xiaomi.

XFF a debutat în China continentală, apoi a fost introdus în India și Indonezia în 2015, și a intrat în piețele europene încă din 2018. În prezent, XFF are loc în peste 40 de țări și regiuni din întreaga lume.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite