Un fost procuror a făcut prăpăd în Bârlad cu maşina personală. A refuzat să dea ochii cu poliţiştii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 71 de ani, fost procuror, a avariat mai multe autovehicule într-o parcare din oraş, după ce, spun localnicii, s-a urcat băut la volan. Căutat de poliţişti pentru a fi testat alcoolscopic, bărbatul a refuzat să le deschidă uşa.

Mai mulţi bârlădeni s-au alertat în seara zilei de 20 august după ce au auzit zgomote puternice care se auzeau din parcarea de pe syrada Vărăriei, din apropierea Gării. Oamenii au coborât, constatând că multe maşini fuseseră avariate serios de un autovehicul condus de un bărbat de 71 de ani.

Şoferul, fost procuror, era băut, spun localnicii, şi a refuzat să vorbească cu ei. Bărbatul a fost filmat de câţiva păgubiţi în timp ce intră în blocul în care locuieşte. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au încercat să vorbească cu acesta, dar bărbatul a refuzat să le deschidă uşa.

“Ieri seară, 20 august 2021, ora 21.01, Poliţia municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Vărăriei, din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui. Echipajul de poliţie rutieră deplasat în temeiul sesizării a constatat că 3 auto parcate regulamentar, în care nu se aflau ocupanţi, au fost acroşate de către un auto înmatriculat în judeţul Vaslui, ce aparţine unui bărbat în vârstă de 71 de ani, din municipiul Bârlad. La faţa locului nu a fost identificată persoana care a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat şi dispunerea măsurilor legale”, a precizat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cât alcool pot consuma şoferii şi în cât timp se elimină din organism

VIDEO Ce alcoolemie ai după ce te dezinfectezi cu spirt şi sufli în etilotest. Experimentul unui poliţist rutier

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite