Accident provocat de un şofer băut şi fără permis, cu o maşină furată. Poliţia a descoperit patru infracţiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul
Foto Adevărul

Un tânăr din judeţul Mureş a săvârşit patru infracţiuni la volanul unei maşini cu care a provocat un accident rutier pe DN1, în Alba.

Tânărul fără permis de conducere şi aflat sub influenţa alcoolului a provocat joi un accident pe DN1, în zona Sântimbru, cu o maşină pe care a furat-o cu puţin timp înainte din apropierea gării din municipiul Alba Iulia.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, joi, în jurul orei 7.00, un tânăr de 25 de ani, din Târnăveni, judeţul Mureş, în timp ce conducea pe DN1 un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 48 de ani, din judeţul Bihor. În urma accidentului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital.

"Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea, aparţinând unei femei din Alba Iulia, l-ar fi sustras, în jurul orei 06,00, din apropierea gării din municipiu, cu scopul de a se deplasa la Târnăveni. În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", se menţionează într-un comunicat al Poliţiei.

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi furt în scop de folosinţă, urmând să fie dispuse măsuri legale. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

„Supravieţuitorul” care trăieşte de cinci ani în paradisul din Munţii Cugirului FOTO

 

Moarte înfiorătoare pentru un student de la Academia Militară din Capitală, după ce a alunecat pe un fierăstrău circular

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite