Aventura Chindiei în Liga I se încheie, după remiza cu Voluntari 2-2. Petrea: „Prea multe nu am ce le reproşa băieţilor”

0
Publicat:

Chindia Târgoviște a retrogradat în liga secundă, în urma remizei, 2-2, pe teren propriu, cu FC Voluntari. Chindia a revenit după ce a fost condusă cu 2-0, dar avea nevoie de o victorie pentru a merge la baraj.

Chindia a retrogradat în liga a doua. FOTO AFC Chindia
Chindia a retrogradat în liga a doua. FOTO AFC Chindia

Partida a coincis și cu inaugurarea arenei „Eugen Popescu”. Elevii lui Toni Petrea au jucat în fața unui stadion plin, dar asta nu a fost de ajuns.

Oaspeţii au condus cu 2-0 la pauză, prin două goluri marcate pe final de repriză. Chindia a revenit în joc prin Neguţ, care a redus din diferenţă în minutul 48, iar în minutul 75 gazele au egalat printr-un şut superb al lui Şerban.

Chindia a terminat pe locul 9, cu 23 de puncte, iar FC Voluntari este pe locul secund în play-out, cu 34 de puncte.

La meci au asistat peste 8.000 de spectatori. FOTO. C.S
La meci au asistat peste 8.000 de spectatori. FOTO. C.S

Retrogradarea nu a stat doat în acest meci, a fost un play-out dezastruos, fără nici o victorie. Trebuie să trecem şi prin momente din astea. Din păcate iar am luat goluri pe două greşeli copilăreşti. Atât am putut, ne cerem scuze”, a spus jucătorul Dinu Moldovan.

Anton Petrea, antrenorul echipei Chindia Târgovişte, a declarat după meci, că nu este supărat pe jucătorii săi.

347126706 616293717093022 4885372454218014974 n jpg

Normal că suntem supăraţi, dezamăgiţi. Din păcate nu am reuşit mai multe în această seara, adică să câştigăm acest joc Am facut din nou doua cadouri adversarilor. În repriza a doua am jucat mai bine, am presat, am marcat, am egalat, dar nu am avut puţină şansă să marcăm şi golul victoriei. În play-out-ul ăsta am avut şi probleme multe cu accidentările. Astăzi Neguţ a intrat în repriza a doua deşi el nu este total refăcut, dar a insistat. Prea multe lucruri nu am ce să le reproşez băieţilor. Au făcut cât au putut, Dar sunt momente în viaţa unei echipe pe care noi nu le-am valorificat aşa cum ar fi trebuit”, a declarat Anton Petrea.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite