Suceava s-a transformat într-un lac uriaş după o ploaie de 40 de minute: „Uitaţi-vă aici, se iau maşinile pe sus. Bine că avem pavele”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strada Universităţii, lângă sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. FOTO: Facebook/Suceava sat cu blocuri
Strada Universităţii, lângă sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. FOTO: Facebook/Suceava sat cu blocuri

Mai multe străzi din municipiul Suceava au fost inundate, marţi, 18 iunie, după o ploaie torenţială de aproximativ 40 de minute. Canalizarea nu a făcut faţă şi, din cauza apei care s-a strâns pe carosabil, traficul rutier a fost îngreunat.

Străzile din municipiul Suceava au fost inundate, după ce a plouat torenţial timp de aproximativ 40 de minute, marţi, 18 iunie. Canalizarea nu a putut să preia cantitatea mare de apă, spre disperarea şoferilor surprinşi în trafic. Unii conducători auto nici nu au mai putut să înainteze. 

S-a circulat cu dificultate inclusiv pe bulevardul George Enescu, iar un şofer a filmat cum apa ajungea la pragurile maşinilor. „Uitaţi-vă aici, se iau maşinile pe sus. Bine că avem pavele”, a spus şoferul indignat.

VIDEO

Probleme au fost şi la intersecţia străzii Universităţii cu bulevardul 1 Mai, una dintre cele mai circulate din oraş, chiar în faţa sediului primăriei. O baltă uriaşă s-a format şi în apropierea sediului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Locatarii blocului T 33 din cartierul George Enescu au sesizat Asociaţia de proprietari, după ce subsolul imobilului a fost inundat. Apa s-a scurs de pe stradă în scara blocului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite