Prins la volan, înainte de examenul auto. Cât a condus până să fie oprit în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul iresponsabil a fost prins pe drumurile publice FOTO Adevărul
Bărbatul iresponsabil a fost prins pe drumurile publice FOTO Adevărul

Un bărbat fără permis i-a lăsat mască pe poliţiştii ialomiţeni când l-au oprit la un control de rutină. El a recunoscut că nu deţine permis, însă este programat la examenul auto în zilele următoare. Scuza nu l-a scutit de dosar penal.

Şoferul care a condus nestingherit prin două judeţe, Brăila şi Ialomiţa, a dat nas în nas în cu poliţiştii pe 1 ianuarie.

În prima zi a anului 2022, în jurul orei 14.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Platoneşti, în timp ce efectuau un control pe raza localităţii Valea Ciorii au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Brăila.

Conducătorul auto le-a declarat poliţiştilor că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, însă este programat la examenul auto în perioada următoare. 

Poliţiştii au rămas consternaţi când l-au auzit.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că cele afirmate se confirmă, însă acest lucru nu l-a scutit de dosar penal pe şoferul de ocazie. 

Poliţiştii îl cercetează acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Accident cu trei răniţi pe DN2. O persoană rămasă încarcerată, transportată la un spital din Capitală

Cine este tânăra care a ars de vie într-un teribil accident pe DN2. Recent, trăise o nenorocire

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite