Accident grav cu patru răniţi la Balş. Răniţii, transportaţi la trei spitale din zonă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a soldat cu patru răniţi  (FOTO: Adevărul)
Accidentul s-a soldat cu patru răniţi  (FOTO: Adevărul)

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs vineri după-amiază, la marginea oraşului Balş, la intrarea dinspre comuna Bobiceşti. Două autoturisme au fost implicate în accident. La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe şi un echipaj Smurd. Autoturismele s-au răsturnat în şanţ.

Accidentul a avut loc undeva în jurul orelor 15.00, pe DN 65. Potrivit primelor informaţii, şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens în timp ce se angajase în efectuarea unei manevre de depăşire şi, în timpul manevrei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a izbit violent de un alt autoturism care venea din sens opus. Persoana care a produs accidentul era o femeie de 34 de ani, din Craiova, ce conducea un autoturism marca Opel Corsa pe direcţia Slatina spre Craiova.

"În timpul deplasării, conducătoarea auto din Craiova s-a angajat în depăşirea unei coloane de autoturisme fără să se asigure că, din sens opus, venea un alt autoturism, nu a putut frâna la timp şi a intrat în coliziune cu o maşină marca VW Passat condus de un bărbat de 39 de ani, din Caraş-Severin", a afirmat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt, comisarul-şef Claudia Radu.

În urma impactului, cele două autovehicule s-au răsturnat în afara părţii carosabile din cauza vitezei excesive. Patru persoane au ajuns la diferite spitale: cei doi conducători auto, şi încă două pasagere - câte una în fiecare dintre cele două maşini.

“Un rănit aflat în stare mai gravă a fost transportat la Spitalul Judeţean din municipiul Craiova, alţi doi au rămas la Spitalul Orăşenesc din Balş, iar un altul a ajuns la Spitalul Judeţean din Slatina. Accidentul s-a produs pe fondul executării eronate şi a superficialităţii la volan din partea unuia dintre cei doi conducători auto”, a mai precizat Radu Claudia.

Testaţi contra consumului de alcool, rezultatul etilotestului a fost negativ pentru ambii şoferi. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai puteţi citi:

Jaf cu năbădăi la o benzinărie din Vişina: au alimentat maşina şi "au uitat" să plătească

Accident grav cu patru răniţi la Balş. Răniţii, transportaţi la trei spitale din zonă

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite