Jaf cu năbădăi la o benzinărie din Vişina: au alimentat maşina şi "au uitat" să plătească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au fost sechestraţi de angajaţii benzinăriei până la venirea poliţiştilor
Hoţii au fost sechestraţi de angajaţii benzinăriei până la venirea poliţiştilor

Doi tineri pot ajunge după gratii după ce au fost identificaţi de către oamenii legii că, în ziua de joi – 29 ianuarie, au condus un autoturism fără să aibă dreptul şi, mai mult, au alimentat cu combustibili de la o benzinărie din Vişina-Olt, apoi au vrut să fugă de la faţa locului fără să mai achite contravaloarea carburantului. Cei doi tineri sunt cercetaţi în stare de libertate.

Întâmplarea a avut loc pe timpul zilei, pe raza comunei Vişina, la o staţie de alimentare cu combustibili Peco. Poliţiştii au fost sesizaţi despre incident la numărul unic de urgenţă “112” de către unul dintre angajaţii benzinăriei menţionate.

Astfel, poliţiştilor li s-a adus la cunoştinţă că două persoane necunoscute au alimentat cu carburant - motorină - în valoare de 300 de lei, după care au încercat să plece cu autoturismul fără să mai achite contravaloare carburantului. La acel moment, angajaţii benzinăriei au sesizat ce urma să se întâmple şi au blocat autoturismul cu care necunoscuţii vroiau să fugă, postându-se în faţa acestuia.

“La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Vişina, care a găsit la locul faptei autoturismul în care se aflau doi necunoscuţi. Ulterior, persoanele în cauză au fost identificate ca fiind Cornel A., de 23 ani, din municipiul Bucureşti, şi un tânăr de 17 ani din judeţul Teleorman. De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, s-a mai stabilit că plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului cu care cei doi se deplasau şi pe care ambii l-au condus erau false, iar, în plus, aceştia nu posedau permis de conducere”, a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al Poliţiei Olt.

Oamenii legii au întocmit acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de furt, conducerea unui autovehicul cu număr fals şi fără permis de conducere. Cei doi tineri sunt cercetaţi în stare de libertate

Mai puteţi citi:

Jaf cu năbădăi la o benzinărie din Vişina: au alimentat maşina şi "au uitat" să plătească

Hoţi de energie electrică din Slatina, “curentaţi” de jandarmi

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite