Un nou termen pentru prim-procurorul Apostu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prim-procurorul Florin Apostu este cercetat pentru luare de mită
Prim-procurorul Florin Apostu este cercetat pentru luare de mită

Prim-procurorul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sibiu, Florin Apostu, şi ofiţerul SRI, Tiberiu Pepescu, vor merge astăzi în faţa instanţei de la Curtea de Apel Constaţa, cea care judecă dosarul în care cei doi, alături de magnatul Ilie Carabulea şi alte câteva persoane, sunt cercetaţi pentru o mulţime de fapte de corupţie.

La primul termen judecat la Curtea de Apel Constanţa, magistraţii au prelungit arestul preventiv pentru cei doi inculpaţi.

„În baza art.3001 alin.(1) Cod procedură penală, constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive faţă de cei doi inculpaţi. În baza art.3001 alin.(3) Cod procedură penală, menţine starea de arest preventiv a inculpaţilor Apostu Florin Nicuşor şi Popescu Tiberiu Narcis, pe o perioada de până la 60 zile, cu începere de la 24.12.10. Respinge cererile de revocare şi înlocuire a arestării preventive cu măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara, respectiv de liberare provozorie sub control judiciar formulate de inculpatul Apostu Florin Nicuşor, ca nefondate“, arata Curtea de apel Constanţa.

Cei doi inculpaţi, alături de Ilie Carabulea, Cârstea Mihaela Izabela, Cârstea Sebastian Dumitru, şi Boţa Nicolae, au fost trimişi, în data de 9 decembrie 2010, în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru mai multe infracţiuni de corupţie.

Apostu este acuzat de săvârşirea a nu mai puţin decât 130 de infracţiuni, printre care luare de mită, trafic de influenţă, fals în înscrisuri şi uz de fals, favorizare a infractorului şi fals în declaraţii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite