Maşină răsturnată pe Valea Oltului, în urma coliziunii cu alte două autoturisme  parcate pe marginea drumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O maşină s-a răsturnat după ce s-a lovit de alte două autoturisme parcate în Călimăneşti - Vâlcea Foto Adevărul
O maşină s-a răsturnat după ce s-a lovit de alte două autoturisme parcate în Călimăneşti - Vâlcea Foto Adevărul

Accidentul rutier s-a produs miercuri dimineaţa, 6 aprilie, pe o stradă din zona Jiblea Nouă ce aparţine de staţiunea Călimăneşti - Vâlcea.

Din informaţiile furnizate de poliţişti reiese că o maşină s-a lovit de alte două staţionate pe marginea drumului. Şoferiţa a suferit diverse leziuni, motiv pentru care a fost transportată la spital. 

„Angajatii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi, în urmă cu câteva minute, să intervină la un accident rutier produs în localitatea Călimăneşti, sat Jiblea Nouă. Maşină răsturnată, după ce intrat în coliziune cu o alta staţionată. În urma impactului, a rezultat o singură victimă, conştientă, neîncarcerată. Intervine SMURD de la Garda de Intervenţie Râmnicu Vâlcea”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vâlcea au menţionat însă că este vorba despre o coliziune între trei autoturisme. Victima este o femeie de 42 de ani din Călimăneşti.

„La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical care a transportat victima la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii efectuează cercetări în continuare pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. Traficul se desfăşoară în condiţii normale”, a mai precizat Georgiana Stancu de la IPJ Vâlcea.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale preliminare victimei care a fost transportată la UPU Vâlcea pentru investigaţii suplimentare în urma traumatismului cranian suferit.

Ultimul accident pe Valea Oltului a avut loc marţi seara, 5 aprilie, în jurul orei 20:00, când au intrat în coliziune două camioane şi un autoturism. Un echipaj medical s-a deplasat la faţa locului pentru a acorda îngrijiri medicale unei victime. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Minute în şir traficul în zona Bujoreni - Vâlcea, pe DN 7 / E 81, s-a desfăşurat alternativ, din cauza acestui accident rutier. 

Vă mai recomandăm şi:

Hoţi prinşi în timp ce furau tone de ţiţei dintr-o conductă. Percheziţii la casele suspecţilor VIDEO

Cum va arăta autostrada Sibiu-Piteşti în zona montană din Vâlcea. Primele imagini din proiect VIDEO 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite