S-a deschis Ghişeul Unic pentru fermierii care vor proiecte prin programul Naţional de Dezvoltare Rurală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fermierii  vor obţine dintr-un singur loc informaţii legate de obţinerea avizelor/adeverinţelor pentru proiectele PNDR. Foto Arhivă Adevărul
Fermierii  vor obţine dintr-un singur loc informaţii legate de obţinerea avizelor/adeverinţelor pentru proiectele PNDR. Foto Arhivă Adevărul

De miercuri, 15 iunie, la APIA Argeş funcţionează Ghişeul Unic pentru obţinerea de informaţii şi depunerea de proiecte în cadrul noului PNDR.

La acest ghişeu vor fi prezenţi, prin rotaţie, angajaţi ai instituţiilor care eliberarează avize, cu precădere instituţii deconcentrate. 

Programul biroului abia inaugurat este luni, miercuri şi vineri, între orele 9.00-12.00. 

 “Potrivit analizelor efectuate de noi împreună cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, a rezultatat că unui fermier care intenţionează să depună un proiect în cadrul PNDR îi sunt necesare avize/adeverinţe de la cca. 15 instituţii, fiind nevoit să facă mai multe drumuri la acestea, fapt ce implică timp pierdut cu întocmirea documentaţiilor aferente cererii de finanţare. 

Tocmai de aceea ne propunem ca fermierii să găsească într-un singur loc reprezentanţii acestor instituţii, în aşa fel încât să poată obţine atât informaţii legate de obţinerea avizelor/adeverinţelor, dar să le fie şi facilitat accesul în vederea obţinerii acestora de la instituţiile publice respective”, spune prefectul de Argeş, Cristian Soare.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite