Teatrul Gulliver deschide seria spectacolelor desfăşurate în aer liber. Care va fi prima reprezentaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând din acest weekend, Teatrul de Păpuşi „Gulliver” îşi reîncepe activitatea prin susţinerea primelor spectacole în aer liber, în perimetrul aferent locaţiei obişnuite, respectiv în curtea interioară a Teatrului „Dramatic”.

În acest sens, a fost amenajată o scenă specială, adaptată la condiţiile impuse de legislaţia în vigoare şi măsurile corespunzătoare, cu asigurarea distanţelor minime de siguranţă necesare între spectatori, dar şi în raport cu scena şi actorii.

Prima reprezentaţie programată sâmbătă, 6 iunie, la ora 11,00, este spectacolul „Scufiţa Roşie”. Având în vedere numărul limitat de locuri disponibile, spectacolul va fi jucat şi duminică, 7 iunie, tot de la ora 11,00, pentru a oferi posibilitatea cât mai multor spectatori de a se bucura de experienţa de teatru şi de binecunoscuta poveste.

Pentru desfăşurarea în condiţii optime şi de siguranţă a spectacolelor programate, spectatorii sunt rugaţi să se prezinte cu minimum 15 minute înainte de ora începerii reprezentaţiei, luând în calcul mai ales măsurile necesare pentru accesul în incinta locului de susţinere a acesteia.

Conform măsurilor de siguranţă, la intrare se va măsura temperatura celor care vor participa la spectacol, există obligativitatea purtării măştii de protecţie pe întreaga durată a spectacolului şi se va pune la dispoziţie soluţie pentru dezinfectarea mâinilor.

Preţul biletelor pentru spectacol este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi, iar biletele pot fi achiziţionate de la sediul Teatrului, înainte de începerea spectacolului.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite