Gălăţenii cu venituri mici primesc tratament stomatologic gratuit. Un nou centru medical a fost înfiinţat în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primele consultaţii stomatologice gratuite oferite de centrul social de la Galaţi FOTO PM Galaţi
Primele consultaţii stomatologice gratuite oferite de centrul social de la Galaţi FOTO PM Galaţi

Sunt puse la dispoziţie nu mai puţin de 9 cabinete medicale cu 17 scaune stomatologice din noul Centru de Medicină Dentară Socială deschis printr-un parteneriat dintre Primărie şi  Facultatea de Medicină şi Farmacie de la Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galaţi.

Gălăţenii cu venituri modeste vor beneficia, începând din data de 18 februarie 2019, de servicii stomatologice gratuite ca urmare a unui proiect social pus la punct de Primăria Galaţi în parteneriat cu Universitatea ”Dunărea de Jos”, prin Facultatea de Medicină şi Farmacie.

De altfel, inaugurarea noului Centru de Medicină Socială Dentară din Galaţi s-a făcut (în prezenţa primarului Ionuţ Pucheanu şi a dr Aurel Nechita, preşedintele Colegiului Medicilor din Galaţi) avându-i drept primi clienţi pe 40 de vârstnici de la Centrul Social „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, care au beneficiat pe 18 februarie de servicii medicale stomatologice gratuite.

Serviciile centrului sunt adresate tuturor persoanelor care fac parte din categoria celor dezavantajate din punct de vedere social sau sunt încadrate sub tutela unor fundaţii, organizaţii.

Centrul de Medicină Dentară Socială, aflat pe strada Eroilor, în incinta fostei Policlinici, deţine 9 cabinete medicale dotate cu 17 scaune stomatologice, pregătite pentru a oferi servicii gratuite celor care au nevoie. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite